OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI TRENUCI NEBOJŠE GLOGOVCA: Mladi glumac iz JUŽNOG VETRA otkriva DETALJE sa snimanja!
Miloš Petrović je mnogo scena odigrao sa Nebojšom Glogovcem, Foto: Instagram

sećanje

OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI TRENUCI NEBOJŠE GLOGOVCA: Mladi glumac iz JUŽNOG VETRA otkriva DETALJE sa snimanja!

Petrović na početku razgovora otkriva da niko od članova ekipe nije mogao da pretpostavi da će doživeti ovoliki uspeh

Objavljeno: 16:24h

Mladi glumac Miloš Petrović trenutno je, zbog sjajne uloge u ostvarenju "Južni vetar", jedan od glumaca o kojem se mnogo priča.

Miloš je imao to zadovoljstvo i čast da sa legendarnim Nebojšom Glogovcem igra u pomenutom filmu, na čemu je najzahvalniji reditelju Milošu Avramoviću koji mu je dodelio ulogu negativca i čoveka koji je petnaest dana proveo sa Glogovcem.

Iako film iz sata u sat obara sve rekorde gledanosti, Petrović na početku razgovora otkriva da niko od članova ekipe nije mogao da pretpostavi da će doživeti ovoliki uspeh.

- Dobro je biti deo takvog projekta. Bilo je lepo igrati, ali je bilo još lepše deliti kadrove sa velikim glumcima našeg glumišta. Koliko god da smo verovali da će to biti dobar film, niko nije mogao da pretpostavi da će biti ovakav rezultat - kaže Miloš za Telegraf.

Miloš, koji je kako smo već spomenuli, mnogo scena odigrao sa Nebojšom kome je ovo bio poslednji snimljen film, kaže da je nakon Glogovčeve smrti naša scena izgubila jednog od najboljih glumaca.

- Jako emotivno pitanje za mene... I ja se trudim gde god da ga pominjem. Imao sam tu sreću, zadovoljstvo i čast da sa njim provedem petnaest snimajućih dana. I da, u međuvremenu, postanemo, mogu da kažem, prijatelji. Neverovatno je to iskustvo... On je kao čovek veliki. Ljudska veličina, a tek onda glumačka veličina, što svi znamo. Imao je neverovatne uloge, neverovatna ostvarenja i mislim da je naša kinematografija i naše glumište oštećeno za nove uloge koje je mogao da odigra. Ali, definitivno, mi kao narod smo oštećeni za jednog tako dobrog i velikog čoveka - priča Petrović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.