ISTINA O DARKOVOJ VERENICI: Šta je Darko pričao o njoj, odakle je, kakva je, a i o odnosu sa Anom Sević!
Andreana Čekić, kuma Darka Lazića, Foto: Marina Lopačić

saznajemo

ISTINA O DARKOVOJ VERENICI: Šta je Darko pričao o njoj, odakle je, kakva je, a i o odnosu sa Anom Sević!

Pevačica je saznala da njen kum Darko Lazić očekuje drugo dete sa verenicom Marinom Gagić

Objavljeno:

Pevačica Andreana Čekić prethodnog meseca morala je da se suoči s velikim životnim izazovima - njen venčani kum Darko Lazić umalo je poginuo u katastrofalnoj saobraćajnoj nesreći, a onda joj se dogodio i razvod od dugogodišnjeg partnera Ivana Miladinovića.

Andreana Čekić
Andreana Čekić foto: Printscreen

Ipak, iznela je sve to stoički na plećima, a danas na licu ima osmeh i nastavlja pozitivno da gleda na život. Sa bivšim mužem je ostala u dobrim odnosima, a nastaviće, kao i dosad, poslovno da sarađuju. Onda je saznala da njen kum Darko Lazić očekuje drugo dete sa verenicom Marinom Gagić i, kako otkriva za "Alo!", zaplakala je od sreće kada je čula srećnu vest.

- Ako Darko bude želeo da mu ponovo budem kuma, sa zadovoljstvom ću prihvatiti tu čast. Plakala sam od sreće kada sam saznala radosne vesti, jer znam da je želeo da dobije još jedno dete. Pre udesa je stalno o tome govorio, a kada sam čula da je Marina trudna, pomislila sam: "Da li je moguće da se dešava nešto toliko prelepo?" - kaže na početku razgovora za "Alo!" Andreana i objašnjava da je vest o Marininoj trudnoći dodatno motivisala Darka da se što brže oporavi.

Darko i Marina
Darko i Marina foto: Printscreen Instagram

- Rekao mi je da mu je Marina dala volju da sve brže prebrodi, a ja sam imala priliku da je upoznam pre nesreće i mogu vam reći da je divno i pošteno dete. S Anom sam u odličnim odnosima i ona je čestitala Darku. Njih dvoje su se razišli kao normalni ljudi, a ne kao kreteni. Nisu se ni svađali, ni krvili - kaže Andreana i objašnjava kako je uspela da uspostavi dobar odnos sa Lazićevom bivšom i sadašnjom lepšom polovinom.

- Kumu Anu volim i uvek ću je voleti, Marina mi je draga, ali Darka obožavam najviše na svetu. Skoro svakodnevno sam na vezi s Anom, ali i s Marinom, jer Darko nema telefon u bolnici. Nije upućen ni u to šta se priča i piše o njemu - kaže pevačica, koja je nedavno i sama bila na udaru tabloida zbog razvoda.

Ana Sević
Ana Sević foto: Printscreen

- Ljudi ne očekuju da me vide tužnu, jer sam pozitivna i zračim. Štagod da se desi u životu, trudim se da budem pozitivna jer je dosta negativne energije i ne želim da budem deo toga. Ako me pitate da li tugujem zbog razvoda, moj odgovor je negativan. Ono šta sam mislila i osećala to sam i objavila i nemam nameru da idem u sitna crevca. Nas dvoje ćemo ostati prijatelji i saradnici, a zasad nam super ide. Naš odnos je odličan, a na bini je atmosfera čak bolja nego pre. Ne osećam se loše, srećna sam žena, jer mi posao ide dobro. Imam megahit koji je nadmašio sva moja očekivanja, a gde god da se pojavim, svuda je euforija - kaže Andreana, koja i dalje nastupa sa bivšim suprugom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.