DARKO IDE NA TRETMAN PROMENE KRVI! Mišići su mu atrofirali, telo mu je SLABO, menja život iz KORENA
Foto: Printscreen Instagram

oporavak

DARKO IDE NA TRETMAN PROMENE KRVI! Mišići su mu atrofirali, telo mu je SLABO, menja život iz KORENA

Darko Lazić sve češće razmišlja da se, nakon izlaska iz bolnice, podvrgne tretmanu promene krvi, jer veruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka.

Objavljeno: 09:00h

- Otkako je, pre nešto više od mesec dana, doživeo tešku saobraćajnu nesreću, Darko se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima i životnim izazovima. Srećom, prošao je period kada je njegov život visio o koncu, a otkako je saznao da je njegova verenica Marina trudna, počeo je intenzivno da razmišlja o budućnosti. Najviše ga brine pitanje koliko će njegov oporavak trajati i spreman je da uradi sve što treba kako bi što pre bio uz Marinu - kaže naš izvor i objašnjava da već po izlasku iz bolnice, Darko planira da promeni krv.

- Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka. Jednostavno, vezan je za krevet duže od mesec dana, mišići su mu atrofirali, telo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vežbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promene krvi - kaže naš izvor.

- Darko je već počeo da se raspituje u kojim se klinikama radi ta procedura i koliko košta, a doktori su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Inače, ovom tretmanu podvrgavaju se oni koji se bore sa konstantnim osećajem iscrpljenosti, a po završetku procedure, umor nestaje. Pogrešno je misliti da Darko želi da menja krv po uzoru na poznate rokere, koji to rade svakog puta kada preteraju s drogama i alkoholom - kaže naš izvor na kraju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.