DARA BUBAMARA LAJKUJE SVE SLIKE SLOBI RADANOVIĆU, ON PRIZNAJE: Bio sam zaljubljen u nju
Foto: Printscreen Instagram

šta će ovde biti?

DARA BUBAMARA LAJKUJE SVE SLIKE SLOBI RADANOVIĆU, ON PRIZNAJE: Bio sam zaljubljen u nju

Sloba Radanović snimio je spot za pesmu Kocka, koju mu je uradio Cobi.

Objavljeno:

“Pesma me opisuje polovično, trebalo je da se zove Kockar, ali ipak smo Cobi i ja odlučili da to bude Kocka”, kaže Radanović, koji je sa bivšom suprugom Kristinom Kockar posle svega ostao u dobrim odnosima: “Bio sam kod Kije u bolnici, sve je u redu, bilo mi je drago što sam je video, a i njoj je bilo drago što sam došao. Voleo bih da ostanemo prijatelji posle svega, ali nema šanse da budemo u vezi. Knjigu sam pročitao do pola, ima tu dosta istine, ali neke stvari je dodala, recimo da sam je varao više puta u braku.”

foto: Filip Plavčić

Sloba se dotakao i svoje nekadašnje ljubavnice Lune Đogani: “Ne gledam Zadrugu, ne raspitujem se o Luni, drago mi je što me se ljudi sećaju i što me spominju, ali neću ulaziti u rijaliti. Pre bih radio u nekoj fabrici, ma bilo šta. Ma nema šanse, niti tih para da uđem. A što se tiče Lune, nikada više neću biti sa njom, to je definitivno. Neću ni sa Anabelom i Gagijem da pričam, nemam šta, nisam ja sa njima bio u vezi.”

Na komentar da mu Dara Bubamara redovno lajkuje slike na društvenim mrežama, Sloba kaže: “Ja sam trenutno sam, ali Dara mi je mnogo draga. Iskreno, bio sam u nju zaljubljen kao mali. Bio sam zaljubljen u Cecu, Draganu, ali u Daru najviše, a uskoro zajedno nastupamo. Jedva čekam, ona je preduhovita osoba.”

Sloba očito zna da je Dara ostala bez dečka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.