Seve i mali Keba će sad odlepiti! Bivša devojka Milana Popovića otkrila detalje veze sa njim!

Šta sad, Igore?

Seve i mali Keba će sad odlepiti! Bivša devojka Milana Popovića otkrila detalje veze sa njim!

Ovo što je pevačica rekla će zaboleti Kojiće, a verovatno mnogo više malog Kebu
Objavljeno: 09:22h

Učesnica rijalitija Farma 7 pevačica Aleksandra Blagojević javnosti je postala poznata po vezi sa Milanom Popovićem i učešćem u takmičarskom šou programu "Pinkove zvezde". Zavrteće vam se u glavi: Evo koliko će Farmeri zaraditi za blud i razvrat u Lisoviću! (FOTO) (VIDEO)

Aleksandra kaže da joj je "kralj bakra" među najvećim i najdražim ljubavima u životu, kao i to da su ostali u dobrim odnosima.
Marko Prpić
- Ne volim mnogo da pričam o našem odnosu, nije primereno da o nekome s kim ste bili u vezi govorite nešto loše. Meni je bilo mnogo lepo sa njim i on je pravi muškarac u krevetu, zapravo, odličan je! Upoznali smo se dok je još bio u Rusiji. Nakon toga smo otpočeli vezu, koja je trajala svega nešto više od godinu dana, posle čega je upoznao Severinu i počeo da se zabavlja sa njom - otkrila je Aleksandra, koja ne krije da je nakon raskida sa Popovićem mnogo patila, naročito što ju je zamenio seks-simbolom Severinom.
- Nije mi bilo lako kada smo prekinuli ljubavnu vezu, ali sam uspela da taj period u svom životu prebrodim i sada mi je mnogo lakše. Čujemo se s vremena na vreme, ali on mi je rekao da za sve što mi zatreba u životu slobodno mogu da računam na njega - kaže Blagojevićeva, koja misli da će joj seoski poslovi teško pasti, pošto je gradsko dete. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.