PEVAČICA SA MUŽEM I SINOM DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Meštani su ih spasili! Još uvek imaju TRAUME!
Nikolina Kovač, Foto: Dragan Kadić

potreseni

PEVAČICA SA MUŽEM I SINOM DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Meštani su ih spasili! Još uvek imaju TRAUME!

Kada su se survali u Drinu, meštani ovog mesta primetili su šta se dešava pa uspeli da ih spasu

Objavljeno:

Nikolina Kovač i Saša Kapor, kao i njihov naslednik Nikolaj koji je tada imao tri godine, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću u mestu Drinjača kod Zvornika. Kada su se survali u Drinu, meštani ovog mesta primetili su šta se dešava pa uspeli da ih spasu.

Iako su prošli su bez povreda, ostala im je večita trauma. Nikolini je trebalo dosta vremena da prebrodi ovaj trenutak i izbori se sa onime što je doživela.

"Nikolina je posle tog perioda imala strah od vožnje, dok sam ja morao nekako da ostanem pribran, ali svaki put kada sam ulazio u automobil suočavao sam se sa ozbiljnim strahovima. To je bilo teško prebroditi. Kad bi mi nekao išao u susret, instinktivno bih se pomerao u desnu stranu, a ta moja reakcija je trajala dugo.

foto: Marina Lopičić

Srećom, ostavio sam taj period iza sebe", rekao je svojevremeno Saša, pa nastavio: "Saobraćajna nesreća je uticala na naše živote, a mi smo čist dokaz ljudske nepravde. Zna se šta je tu bilo, čovek je ušao u suprotnu traku, a mi smo zbog njega sleteli s puta. I posle toga nikakve mere nisu preduzete. Policija je odmah došla i obavila uviđaj. Nikolina i ja smo dali izjave i objasnili kako je došlo do saobraćajne nesreće.

Međutim, zakazalo je sudstvo u Bijeljini, tačnije, propust je napravio sudija, kome je zakon dao za pravo da sudi, ali koji je dosudio da nema dovoljno elemenata krivičnog dela", zaključio je on.

Nikolina je tada priznala da se borila i sa određenom dozom nesigurnosti.

U poslednje vreme, pevačica koja se 2012. godine takmičila u "Zvezdama Granda", nakon čega je započela romansu sa Kaporom, uspela je da se izbori sa tim i polako se vraća svojoj muzičkoj karijeri, lepša nego ikad. Par je ljubav krunisao brakom 2014. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.