DVA PUTA SE UDALA ZA ISTOG ČOVEKA: Sestra Nataše Bekvlac ponovo je rekla svom suprugu SUDBONOSNO DA! (FOTO)
Kristina Bekvalac mlađa je sestra pevačice Nataše Bekvalac, Foto: Privatna arhiva

novi/stari supružnici

DVA PUTA SE UDALA ZA ISTOG ČOVEKA: Sestra Nataše Bekvlac ponovo je rekla svom suprugu SUDBONOSNO DA! (FOTO)

Kristina i Ivo prvi put venčali su se 2008. godine, ubrzo su dobili ćerku Petru, ali već 2010. godine rešili su da stave tačku na brak

Objavljeno: 20:22h

Modna dizajnerka Kristina Bekvalac mlađa je sestra pevačice Nataše Bekvalac, njen stilista i njena najbolja drugarica. Kristinu je odvašnja javnost bliže upoznala kroz njeno učešće u rijalitiju "Survivor" 2012. godine, gde je otvoreno pričala i o razvodu od tada bivšeg supruga, dizajnera Iva Martinovića.

Kristina i Ivo prvi put venčali su se 2008. godine, ubrzo su dobili ćerku Petru, ali već 2010. godine rešili su da stave tačku na brak. Kako su pisali mediji, zbog učestalih svađa i različitih karaktera Krisitna i Ivo rešili su da se raziđu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Ipak, iako je brak prekinut osećanja su kod oba partnera ostala, pa su se nekoliko godina kasnije pomirili, a 2015. godine ponovo su se venčali.

Novi brak je novim/starim supružnicima doneo još jednu prinovu. Prošle godine u aprilu se porodila Kristina Bekvalac i na svet donela sina Nou.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.