DARA BUBAMARA IZVREĐALA GEORGIEVA ZA SVE PARE: A onda je progovorila o GOLIM SLIKAMA!
Vlado Georgiev i Dara Bubamara su u ozbiljnom ratu, Foto: Dragan Kadić, Ana Paunković

SEBI SVOJSTVENA

DARA BUBAMARA IZVREĐALA GEORGIEVA ZA SVE PARE: A onda je progovorila o GOLIM SLIKAMA!

Dara Bubamara je trenutno u žiži interesovanja javnosti

Objavljeno:

Sukob između folk pevačice i pop pevača ne jenjava, a ona za Scenu ističe da je on propali pevač kome neće da daje medijski prostor.

Folk zvezda Dara Bubamara osula je paljbu po pop pevaču Vladi Georgievu i najavila prijavu policiji zbog toga što je on objavio fotografiju na kojoj pevačica čeka let na aerodromu, a uz koju je napisao niz pogrdnih reči na njen račun. Nakon ovog skandala kontaktirali smo pevačicu da bismo proverili da li su se strasti smirile.

foto: Dragana Udovičić

- Drago mi je da sam tom psihiću poslužila kao aparat za reanimaciju. Ne bih se stvarno bavila nebitnim likovima. Imam hit, na vrhuncu sam karijere, koncerti, zdrava, živa porodica, to mi je najvažnije, a negativcima i propalim pevačima, šatro umetnicima se ne bih bavila - poručila je Dara za “Scenu” nakon što ju je Vlado nazvao “letećim prasetom koje smrdi na znoj”.

Međutim, ona će pravdu potražiti na sudu te ne želi dalje da ulazi u raspravu sa Georgievim jer je posvećena karijeri. Pre nekoliko dana izdala novu pesmu “All inclusive”, a najava za ovaj singl na društvenim mrežama izazvala je “vruće” komentare muškaraca. Mnogi od njih pisali su ispod Darinih fotografija sa snimanja spota da bi rado bili intimni s njom, a ona za “Scenu” kaže da joj takvi komentari ne smetaju.

foto: Dragan Kadić

Naprotiv, pevačica kaže da joj baš gode.

- To je jako lepo. Bolje da kažu da žele da budu sa mnom intimni, da me obožavaju, nego da sam grdna. Ne smeta to meni, volim što sam ljudima ulepšala seksualni život. Publici treba pružiti ono što žele, ako oni tako maštaju, okej, nije me to povredilo - kaže Dara Bubamara za naš list.

Pored toga da žele da spavaju sa njom, muškarci joj pišu i da je njena trenutna figura za svaku pohvalu i da izgleda nikad bolje, što joj dodatno diže samopouzdanje.

- Pa, naravno, kojoj ženi ne prija? A pogotovo kad se za to namučite i gladujete, naravno da vam prija - kaže Dara i otkriva kako je smršala skoro deset kilograma:

foto: Ana Paunković

- Tako što sam gladovala. Jela sam povrće... i ovakvim tempom živeti, to znači gladovanje. Imam nastupe, koncerte, putujem, ali izdržala sam. Sve je u glavi - objašnjava ona i dodaje:

- Nije mi se dešavalo da padam u nesvest, nisam ja bila na nezdravoj ishrani. Jela sam povrće, proteine, koristila sam suplemente, kada jedete vitamine, ne možete padati u nesvest.

Dara u novoj pesmi poručuje muškarcu “Ili ništa ili all inclusive”, pa smo je pitali da li se tom parolom vodi u privatnom životu.

- Takva sam i u privatnom životu, sve ili ništa. Takva sam i u vezi, to znaju moji bivši momci i moj bivši muž. Kada sam sa nekim, onda se predam sto posto, a takvog muškarca i tražim - kaže pevačica i opisuje savršenog muškarca:

foto: Espreso

- Mora da je lep, da je visok, zgodan, da je pametan, da je dobar čovek i naravno da je dobar ljubavnik. To sam zaboravila, to je možda na prvom mestu. To je moj tip muškarca.

Nedavno su mediji pisali da je Dara ostavila 17 godina mlađeg dečka Nemanju Bezbradicu, a ona nije htela da to ni da potvrdi, ni da demantuje.

- Ne bih pričala na tu temu, mogu samo reći da sam srećna i zadovoljna. U svakom slučaju, ja sam zadovoljna žena. Kakvo god da mi je emotivno stanje, ja sam zadovoljna. Bitno mi je da sam živa i zdrava - kaže pevačica koju pozitivan duh nikada ne napušta.

Ona ne krije da je sa bivši suprugom Milanom Kesićem danas u dobrim odnosima.

- Brine se o meni i o Kosti. O njemu mogu da kažem sve najlepše jer je dobar čovek - završava Dara.

Bonus video

KUM KOD SRBA NIJE DUGME, A FILIP ŽIVOJINOVIĆ JE TO I DOKAZAO: Prijin muž NIKAD ne daje izjave, a sad je imao NEŠTO javno da KAŽE!

(Espreso.co.rs/ Scena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.