SVI SU BILI ODUŠEVLJENI, DOK NIJE OTVORIO USTA! Šta ti to radiš sa zubima, ČOVEČE?! (FOTO)
Karl Lagerfeld je modni mag, Foto: Reuters

NIMALO PRIJATAN PRIZOR

SVI SU BILI ODUŠEVLJENI, DOK NIJE OTVORIO USTA! Šta ti to radiš sa zubima, ČOVEČE?! (FOTO)

Dizajner je u aprilu ove godine u intervjuu za časopis Numero kritikovao muške manekene, rekavši da su premršavi, te da imaju klimave zube

Objavljeno: 10:26h

Fotografije nemačkog modnog dizajnera i kreativnog direktora modnih kuća Chanel i Fendi Karla Lagerfelda (85) nastale tokom paljenja božićne rasvete u pariškoj ulici Champs-Elysee pokazuju da je zdravstveno stanje dizajnerovih zuba pod znakom pitanja, piše Daily Mail.

Lagerfeld je u četvrtak kao počasni gost učestvovao u paljenju božićne rasvete u pariškoj ulici Champs-Elysee, te se tom prigodom nasmejao i pokazao da mu s desne strane usta nedostaje nekoliko zuba, te da su drugi osetno manji od ostalih.

foto: Reuters

Dizajner je u aprilu ove godine u intervjuu za časopis Numero kritikovao muške manekene, rekavši da su premršavi, te da imaju klimave zube. U istom je intervjuu pohvalio izgled svog asistenta Sébastiena Jondeaua.

- Sebastien utelovljuje muški kanon koji je suprotan od onih žgoljavih stvari s klimavim zubima koje možemo da vidimo na modnim pistama... Nema rizika da će njih neko napastvovati. Da budem iskren, njima treba dobar zubar - rekao je tada Lagerfeld.

foto: Reuters

Doktorka Rona Eskander rekla je da je Lagerfeld očito usred tretmana stavljanja krunica, te da mu zbog toga zubi tako izgledaju.

- Krunica je svojevrsna kapica koja se stavlja preko pravog zuba. Uobičajeno se radi od porcelana, te se potom lepi za zub. Tom tretmanu osoba može da se podvrgne ako su joj zubi oštećeni, ako trunu ili ako samo želi da poboljša njihov izgled - pojasnila je Eskander.

foto: Reuters

- Da bi se kruna stavila na stari zub, ona mora da se smanji kako bi poslužio kao temelj.

Lekar poznatih i slavnih, Ričard Markez, uglavnom se slaže s Eskander, te dodaje da je moguće da se Lagerfeld boji zubara, pa su mu zubi u lošijem stanju jer dugo nije bio na tretmanu.

- Moguće je i da je pretrpeo neku povredu, te da su mu zubi zbog toga u lošem stanju.

FOTOGRAGIJE KARLA LAGERFELDA MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Bonus video

VRATILA SE IZ DUBAIJA, PA ZASENILA SEKSEPILOM U SRBIJI: Anastasija Ražnatović nabacila boju i pokazala VRUĆE TELO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.