ANA JE DARKOV NAJVEĆI NEPRIJATELJ: Dolazila je u BOLNICU samo da vidi da li će DA IZDAHNE! TREBA DA JE BUDE SRAMOTA
Ana Sević, Foto: Printscreen

JEZIVa ispovest darkove tetke

ANA JE DARKOV NAJVEĆI NEPRIJATELJ: Dolazila je u BOLNICU samo da vidi da li će DA IZDAHNE! TREBA DA JE BUDE SRAMOTA

Darkova tetka ispričala sve što je Ana Sević radila pevaču tokom braka, i kad su se rastali

Objavljeno:

Darkova sestra Zorica iz Rume ne može da sakrije ogorčenost i bol zbog odnosa još uvek zakonite supruge Ane Sević prema teško povređenom mužu i njegovoj porodici. Zorica tvrdi da je tačno sve što je Darkov otac Milan rekao o snajki, i da svi oni pate što ne mogu da čuju i vide Lorenu.

Ana, Darko i Lorena: iz srećnijih vremena
Ana, Darko i Lorena: iz srećnijih vremena foto: Andreja Damjanović

"Ona mu je najveći neprijatelj iako sa njim ima dete! Dolazila je u bolnicu samo da vidi da li će Darko da izdahne ili neće. I istina je da Milan i Brankica više ne viđaju Lorenu, zapravo niko od nas je ne viđa,. Milan je zvao i pitao Anu da je baba dovede, ali baba ne da" - priča Darkova tetka za magazin Svet, i objašnjava:

"Lorena je kod Anine babe koja ima osandeset i kusur godina. Ona krklja kao da ima tuberkulozu. Ja vam pričam istinu. Ne razumem kako jedna majka može da ostavi malo dete babi koja je jedva i živa. Milanu i Brankici bi mnogo lakše bilo da je Lorena s anjima, lakše bi im bilo na duši kad bi dete bilo pored njih. Ali šta reći o Ani kad je ona dva dana dolazila u bolnicu samo da vidi u kakvom je Darko stanju, i d ali će da izdahne ili neće. I onda više nije ni dolazila nego je otišla na put sa verenikom, eto šta je uradila. Anu treba da bude sramota kako ponižava i Darka i Marinu - ispričala je između ostalog Darkova tetka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.