SRPSKA MANEKENKA SE UDALA ZA ARAPSKOG PRINCA I RODILA MU SINA: I pored toga ona sama zarađuje svoj dinar! (FOTO)
Nastavila da sama zarađuje, Foto: Instagram printscreen / anika_bozic

TAKO I TREBA

SRPSKA MANEKENKA SE UDALA ZA ARAPSKOG PRINCA I RODILA MU SINA: I pored toga ona sama zarađuje svoj dinar! (FOTO)

On je uspešan poslovni čovek, koji nema nikakvih kraljevskih titula, ali ga mnogi zbog toga što je veoma imućan nazivaju "arapskim princem"

Objavljeno:

Srpska manekenka Anika Božić već godinama živi daleko od Srbije, budući da je od 2014. godine u braku sa arapskim biznismenom Jusufom al Sarajem.

Anikin muž Jusuf Al Saraj veći deo života je proveo u Kanadi. On je uspešan poslovni čovek, koji nema nikakvih kraljevskih titula, ali ga mnogi zbog toga što je veoma imućan nazivaju "arapskim princem", zbog čega je i Anika dobila nadimak "arapska princeza".

Par ima sina, a njih troje trenutno žive na relaciji Kairo - Pariz. Međutim, Anika ne propušta priliku da, kad god joj obaveze to dozvoljavaju, poseti Beograd, pa je tako nedavno boravila u srpskoj prestonici. Prepoznatljiva po svom ekstravagantnom stilu, Anika je ulicama Beograda u novembru prošetala golog stomaka, zbog čega nije prošla neprimećeno.

Iako je njen suprug veoma bogat, Anika je želela da nastavi da radi i zarađuje, te se i dalje bavi manekenstvom i na taj način i sama doprinosi porodici.

Bonus video

MAJKL DAGLAS ODRŽAO POTRESAN GOVOR: Karlu Maldenu sam bio kao sin

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.