ACO PEJOVIĆ NAPRAVIO SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U ARENI: Koncert otvorio svojom NAJEMOTIVNIJOM pesmom! (FOTO) (VIDEO)
Aco Pejović napravio je spektakl za pamćenje u Štark areni, Foto: Sonja Spasić

SVI SU PEVALI U GLAS

ACO PEJOVIĆ NAPRAVIO SPEKTAKL ZA PAMĆENJE U ARENI: Koncert otvorio svojom NAJEMOTIVNIJOM pesmom! (FOTO) (VIDEO)

Puna Arena je pevala sa Acom u glas, a tu su bile i njegove kolege koje su u VIP ložama, ali i namenski napravljenim separima uveličale koncert

Objavljeno:

Aco Pejović je svoj spektakularni koncert u Areni počeo pesmom "Da si tu bar noći ove", a više od 20.000 ljudi pevač je već prvim stihovima digao na noge i najavio pozitivni haos za pamćenje.

foto: Kurir

Već duže od dve decenije Aco Pejović važi za jednog od najboljih pevača na domaćoj muzičkoj sceni, a pred sam koncert zabeležena je neviđena gužva ispred mesta okupljanja, kakva se do sada nije desila, a svemu tome u prilog govori i činjenica da je pevač rasprodao karte već 15 dana pred nastup.

1 / 22 Foto: Sonja Spasić

Prvi gost na koncertu bila je Edita Aradinović sa kojom je otpevao novu duetsku pesmu "Blud i nemoral", a Pejović je ređao hitove kao što su: "Propalica", "Sve ti dugujem", "Opušteno", "Neverna" i kao što su svi očekivali i pokazao zašto je jedan od najpopularnijih pevača na našoj sceni.

foto: Kurir

Puna Arena je pevala sa Acom u glas a tu su bile i njegove kolege koje su u VIP ložama, ali i namenski napravljenim separima uveličale koncert. Neki od njih su: Zorica Brunclik, Ceca Ražnatović, Saša Matić, Radiša Trajković Đani i drugi. Posebnu čast priredili su prijaltelji iz celog sveta koji su specijalno za ovu priliku došli. Tražila se karta više, ali i mesto više, s obzirom da je najveća arena na Balkanu bila skoro mala da primi sve ljude željne dobre muzike.

foto: Kurir

i kolege ga nisu izneverile, pa su tako u VIP lozama, ali i namenski napravljenim separima sjatili gotovo svi koji nesto znace na javnoj sceni.

Prepoznatljiv je po velikom broju hitova, odličnoj svirci i dobroj atmosferi na koncertima, u klubovima i diskotekama, ne samo u našoj zemlji nego i u inostranstvu.

Bonus video

ACO PEJOVIĆ UZBUĐEN PRED SPEKTAKL U ARENI: Sve je spremno, jedva čekam da izađem na scenu!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.