ZEMUNSKOM BOLNICOM PROTEŽE SE NJEGOV GLAS: Darko Lazić peva u bolničkoj postelji
Darko Lazić se oporavlja, Foto: Printscreen

LEPE VESTI

ZEMUNSKOM BOLNICOM PROTEŽE SE NJEGOV GLAS: Darko Lazić peva u bolničkoj postelji

Sa Darkom Lazićem svaki dan vežbaju lekari

Objavljeno:

Darko Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Sledeću intervenciju je imao 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk, a pevač se uspešno oporavlja u Zemunskoj bolnici

Sa Darkom Lazićem svaki dan vežbaju lekari, koji dolaze na intenzivnu negu i laganim vežbama mu poboljšavaju stanje operisane noge.

foto: Damir Dervišagić

- Lekari i sestre KBC Zemun su zaista brižni prema Darku. Našale se sa njim kad god je prilika za to jer mu je sada mnogo bolje. On se šali na svoj račun i ume sve da ih nasmeje, a posebno devojku i mamu. Branka mi je rekla da je počeo i da peva. To nas sve beskrajno raduje - prepričava Darkova rođaka.

Darkova devojka, Marina Gagić, koja je obelodanila svima da nosi pevačevo dete, juče je sa svojom porodicom proslavila Aranđelovdan, ali je u popodnevnim satima posetila pevača. Iako on još ne sme jede, ona mu je donela hranu koju su mu doktori odobrili.

- Spremili smo Darku od svega po malo, ono što najviše voli, da mu Marina odnese da ga posluži. Ne može on da jede baš kao kad je skroz zdrav, ali ono što može, Marina mu je ponela. Za sestre i lekare koji ga gledaju i pomažu mu da sve to prebrodi takođe smo spremili malo posluženja i koji sok, u znak zahvalnosti što brinu o našem Darku - ispričala je Marinina baka Živka za “Scenu”.

foto: Printscreen Youtube

Roditelji Darka Lazića i brat Dragan ipak nisu bili na slavi u kući Marininih roditelja u Pećincima, zato što još uvek nisu zvanično prijatelji, tako je objasnila baka Darkove verenice.

- Mi Darka volimo kao da nam je član porodice već, ali ipak zvanično to još nije brak između njega i Marine. Da je on dobro i da je dao Bog da nije u bolnici, on bi sigurno bio na našoj slavi. Daće Bog da sledeće godine bude tako i da se zajedno veselimo. Verujemo da će uskoro biti onaj stari - kaže Živka.

Bonus video

NAPRAVIO JOJ JE GARDEROBER OD 55 KVADRATA, A ONA OTKAZALA SVADBU ZBOG TEZGE! Pevačica ima 39 godina šokirala novom ODLUKOM: Čim mi noga ozdravi, PRAVIMO BEBU!

(Espreso.co.rs/ Scena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.