ĐURO RECITUJE "PLAVI ŽAKET": Kako se poznati glumac snašao s PESMOM DUŠKA RADOVIĆA (video)
Našu poetsku akciju otvara sarajevski glumac sa slovenačkom adresom Branko Đurić Đuro, Foto: Espreso.co.rs

espreso poezija

ĐURO RECITUJE "PLAVI ŽAKET": Kako se poznati glumac snašao s PESMOM DUŠKA RADOVIĆA (video)

Smatramo da je u današnje vreme, kad se izgubio gotovo svaki kriterijum za ono što se nekad smatralo opštom kulturom i pravim vrednostima, neophodno da sačuvamo tu trunčicu iskonskih emocija koje sadrže pesme koje su preživele test vremena

Objavljeno:

Pokrenuli smo jedinstvenu akciju na ovim prostorima!

Pred kamerama Espreso.co.rs, najpoznatiji domaće i regionalne zvezde pojaviće se u svetlu u kojem do sada niste imali prilike da ih vidite. Pokazaće svoju lisrsku i romantičnu stranu, okušaće se u kazivanju svojih omiljenih stihova.

Izbor pesama smo prepustili njima, baš kao i interpretaciju. Naše je bilo samo da ih snimimo u trenucima "poetskog zanosa".

Smatramo da je u današnje vreme, kad se izgubio gotovo svaki kriterijum za ono što se nekad smatralo opštom kulturom i pravim vrednostima, neophodno da sačuvamo tu trunčicu iskonskih emocija koje sadrže pesme koje su preživele test vremena i, iz ovog ili onog razloga, ostale u sećanju mnogih generacija.

Ovu našu poetsku akciju otvara sarajevski glumac sa slovenačkom adresom Branko Đurić Đuro. On se odlučio da recituje čuvenu pesmu Duška Radovića "Plavi žaket". Kako je on doživeo ovu duhovitu poetsku storiju o ljubavi i životu možete pogledati u videu.

BONUS VIDEO:

MATIĆ STIGAO NA SPEKTAKL: Sale pred koncert otpevao dva hita Ace Pejovića koja obožava (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.