OHRABRILO GA JE KADA JE SAZNAO DA ĆE POSTATI OTAC : Darkov prijatelj otkrio kako je pevač reagovao na radosne vesti
Foto: Printscreen

pevač i dalje u bolnici

OHRABRILO GA JE KADA JE SAZNAO DA ĆE POSTATI OTAC : Darkov prijatelj otkrio kako je pevač reagovao na radosne vesti

Lepe vesti o trudnoći Darkove verenice, Marine Gagić, potvrdila je pevačeva majka Branka

Objavljeno: 22:39h

Radosna vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac drugi put obradovala je njegovu porodicu, kolege i prijatelje kao i njegove brojne fanove. I dok su Darku donedavno svi upućivali podršku i molili se za njegov život, sada mu svi čestitaju.

Lepe vesti o trudnoći Darkove verenice, Marine Gagić, potvrdila je pevačeva majka Branka, kao i njegova kuma Andreana Čekić, a sada smo kontaktirali i njegovog prijatelja i menadžera Miljana Vračevića.

- Hvala Bogu, i to se desilo, istina je! Nisam pričao sa Darkom još o tome, uglavnom mu samo kažem ''Drži se još malo, izdržaćeš!''. Vest da će postati otac ga je mnogo ohrabrila i od toga nema ništa lepše. On je od prvog dana bio nasmejan kada mu je bilo bolje, a sada je još pozitivniji. Nijednog trenutka nije klonuo duhom - otkriva Miljan Vračevič za naš portal i dodaje da se pevač brzo oporavlja, a sve zahvaljujući njegovom optimizmu i dobroj saradnji sa lekarima.

Marina i Darko
Marina i Darko foto: Printscreen Instagram

- On uglavnom spava i odmara, ide sve na bolje. Neće još biti prebačen na ortopediju. Samo možemo Bogu da se zahvalimo. Darko sarađuje sa lekarima, poslušan je. Lekari su dali maksimum. Svestan je da će mu biti bolje ako sarađuje s lekarima i otuda i napredak. Šta god da mu se kaže on posluša. Dok je morao da nosi masku isto je lepo sarađivao - otkrio je Lazićev prijatelj za Pink.rs, a na naše pitanje kada je poslednji put sreo Anu Sević u bolnici kod Darka kaže:

Darko i Ana
Darko i Ana foto: Dragana Udovičić

- Nisam je skoro sreo. Moje celo interesovanje oko svega toga jeste da Darku bude bolje, a ti njihovi odnosi me ne zanimaju. Šta će oni da rade, to je njihova lična stvar.

BONUS VIDEO: OGLASILA SE KIJA KOCKAR! SLOBIN ULAZAK U ZADRUGU 2 NIJE PROPUSTILA: Od ove poruke ima da se PENI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.