MISICA KOJA JE PREŽIVELA BOMBAŠKI NAPAD U ZEMUNU PRVI PUT POKAZALA OŽILJKE: Španska lepotica OBELEŽENA za ceo život
Foto: Printscreen

za dlaku izbegla smrt!

MISICA KOJA JE PREŽIVELA BOMBAŠKI NAPAD U ZEMUNU PRVI PUT POKAZALA OŽILJKE: Španska lepotica OBELEŽENA za ceo život

Olac je operisana krajem avgusta i tada joj je urađena dodatna obrada rana, a na jednoj nozi i transplantacija kože

Objavljeno: 19:45h

Misica Olac Bilbao (20), koja je teško povređena u bombaškom napadu na svog momka Strahinju Stojanovića (28) u Zemunu, nedavno je operisana na Vojnomedicinskoj akademiji, na OdeljenjU plastične hirurgije, kada joj je urađena dodatna obrada rana, a na jednoj nozi i transplantacija kože.

Naime, bivša mis Marbelje je zbog bombe postavljene ispod "audija" zadobila teške opekotine četvrtog stepena, a to je najteža moguća povreda iz sfere opekotina i zahteva hitnu operaciju. Pored toga je imala i prelom potkolenice.

Ona je na društvenim mrežama po prvi put nakon nesreće objavila fotografiju bez zavoja, na kojoj se vide ožiljci koje je zadobila kada je automobil nejnog dignut u vazduh.

Čini se da je rešila da pobegne od svega, te je objavila fotografiju s plaže, na kojoj se na desnoj nozi vidi ogroman ožiljak.

Uprkos tome što je nesreća u kojoj je meta napada bio njen momak Strahinja, i što je ovaj incident mogao da je košta života, Olac je nastaila dalje, iako su povrede koje je zadobila izuzetno teške.

Naime, ona je objavila i fotografiju sa prvog snimanja nakon nesreće, a prema kmentarima njenih obožavaoca, i sa ožiljkom, španska misica i dalje izgleda zanosno. Neki su je uporedili i sa Larom Kroft, i nazvali je "ratnicom".

Podsetimo, ova devojka iz Marbelje došla je u Srbiju na rođendansko putovanje, koje se umalo kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanovića (28) odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika u noći između 10. i 11. avgusta.

Prema pisanju medija, bivša misica Marbelje krenula je ka "audiju" sa Strahinjom kada se on na trenutak vratio do stana jer je zaboravio mobilni telefon. Neposredno nakon toga bomba je eksplodirala i teško povredila devojku. Nesrećna Olac je raznesena eksplozijom odletela desetak metara od vozila. Inače, nepuna 24 sata ranije španska misica je stigla u Srbiju.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Mirko Gavrić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.