ŽELIM DA JE UDAM, ALI ZNAM DA NEĆE KUVATI: Radin otac ispričao kako zna da mu ćera i nije neka DOMAĆICA!
Rada Manojlović, Foto: Printscreen

ne voli kućne poslove

ŽELIM DA JE UDAM, ALI ZNAM DA NEĆE KUVATI: Radin otac ispričao kako zna da mu ćera i nije neka DOMAĆICA!

Voli selo, ali uvek dođe na gotovo

Objavljeno:

Pevačicu Radu Manojlović svi u njenom selu Četeržu svi hvale kao vrednu, ali da je otkako je postala poznata ne viđaju često.

"Otkako je postala poznata, slabo je viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se uda", kaže komšija Dragan.

Radin otac i njegova majka prodaju voće na pijaci u selu. U njihovom dvorištu nalaze se tri kuće.

"Rada je podigla veliku kuću. Meni je dovoljno ovo što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da dođu i sakriju se od javnosti", priča otac dok pokazije kuću u koju je pevačica uložila sve što je zaradila, pa je još uvek podstanar u Beogradu.

Rade kaže da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje.

"Svaki slobodan trenutak koristi da dođe ovde. Volim kada se za praznike svi skupimo, mada bi mi više bio gušt da zajedno okrećemo prase na ražnju, a ne da dođu kada sve završim. Nekada joj kažem, kada dođe uveče, a trebalo je da dođe na ručak: bolje da smo otišli u kafanu na večeru nego da ovako dođeš kada je sve već spremno", ispričao je Radin otac.

Kao mala nije nikada radila u polju, otkrio je otac.

"Nije morala da radi teške poslove, na njoj je bilo da uči i završi školu", rekao je Rade, koji jedva čeka da mu podari unuče.

"Želim da je udam. Zapravo, što se mene tiče, ne mora ni da se uda, samo nek nam podari unuče", otkrio je pevačicin otac, koji je upoznao Harisa jer je, za razliku od Milana Stankovića, dolazio u Četerež.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.