SVE O SVADBI DARKA LAZIĆA: ŽENI Marinu čim IZAĐE iz bolnice! NJEGOVA MAMA OTKRILA DETALJE
Darko Lazić: ženi se, Foto: Zorana Jevtić

EKSKLUZIVNO

SVE O SVADBI DARKA LAZIĆA: ŽENI Marinu čim IZAĐE iz bolnice! NJEGOVA MAMA OTKRILA DETALJE

Dobio priliku za nov početak

Objavljeno:

Nakon lepe vesti da je verenica Darka Lazića trudna, te da će on postati otac po drugi put, što je za Espreso.co.rs, i čemu je za Espreso.co.rs pričala njegova mama Branka, pevač već planira i svadbu.

- Darko je presrećan, i smatra da mu je ovo prilika za nov život. Kao da se ponovo rodio i dobio priliku da ispravi stvari. Taj 23. oktobar će sada slaviti kao drugi rođendan. Prošao je kroz pakao, mislili su da neće preživeti, a sada se ispostavilo ne samo da će proći bez većih posledica po zdravlje, već i da mu je verenica u koju je zaljubljen do ušiju, u drugom stanju. Kad je čuo bio je presrećan, i već priča o tome kako će čim izađe iz bolnice potpisati papire za razvod od Ane, i oženiti odmah Marinu. On to jedva čeka i užasno je nestrpljiv da se to sve desi - otkrio je izvor blizak Darku za Espreso.co.rs.

Zvali smo onda i njegovu mamu Branku, koja nam je ova saznanja i potvrdila, iako nije želela da otkriva previše detalja.

- Hmm... pa da, naravno! Sigurno da će biti svadbe. E sad, kad tačno i kako će to da izgleda, to ne znam, a i mislim da je najbolje da Darko to kaže kad on bude želeo. Sad je samo bitno da on bude dobro, i to nam je svima trenutno prioritet. A svadbe će naravno biti - potvrdila je Darkova mama Branka za Espreso.co.rs, tajanstveno se smeškajući.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.