SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM: Pevač koji i danas važi za velikog ZAVODNIKA, nosio je u sebi DOBRO ČUVANU TAJNU!
Nema žene koja koja je ostala imuna na Sakisa Ruvasa, Foto: Instagram

otkriveno

SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM: Pevač koji i danas važi za velikog ZAVODNIKA, nosio je u sebi DOBRO ČUVANU TAJNU!

Danas je on jednako popularan, a u Grčkoj postoji priča da se za njegove nastupe uvek traži karta više

Objavljeno:

Nema žene koja koja je ostala imuna na Sakisa Ruvasa, pevača koji je predstavljao Grčku na Evroviziji davne 2003. godine. Danas je on jednako popularan, a u Grčkoj postoji priča da se za njegove nastupe uvek traži karta više, kao i da muškarci koji nemaju devojku odlaze na njegove nastupe, kako bi pronašli devojku za sebe.

Sakis je rođen na Krfu 1973.godine kao najstariji od svoje četvoro dece. On je zbog toga morao da pomaže roditeljima i zato je radio kao automehaničar, na građevini i kao konobar. Čitanje i pisanje mu nisu išli dobro, ali sport jeste. Njegova karijera je započeta krajem osamdesetih kada ga je u jednom hotelu spazio njegov sadašnji menadžer. Ostalo je istorija.

Ono što je takođe zanimljivo kada je on u pitanju je da je u ovom periodu on završavao i vojni rok, zbog čega je naišao na osudu javnosti pa je se jedno vreme lečio u psihijatrijskoj bolnici jer ovo mu je teško palo.

Sakis je od 2003. godine u braku sa manekenkom Katjom Ziguli sa kojom ima četvoro dece i veoma su srećni. Danas se on pored pevanja bavi i voditeljstvom i glumom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.