DARKOV KOLEGA IZNEO JEZIVU ISTINU: Veliki deo estrade se raduje zbog njegove nesreće!
Darko Lazić, Foto: Dragana Udovičić

sramota!

DARKOV KOLEGA IZNEO JEZIVU ISTINU: Veliki deo estrade se raduje zbog njegove nesreće!

Vanila smatra da uz Darka treba da budu sada svi prijatelji i kolege, jer se na muci poznaju junaci

Objavljeno: 20:40h

Marko Vanila je imao prilike više puta da radi nastupe sa Darkom Lazićem. Naročito na početku Darkove karijere, kada je Marko tada uglavnom radio kao di-džej.

– Darko je na nastupima uvek bio društven i komunikativan. Uvek je bio ljudina. Nikada nije bio škrt ili sebičan. Uvek je bio nasmejan i raspoložen - stekao je utisak Marko o Laziću dok su radili zajedno.

Marko Vanila
Marko Vanila foto: Privatna arhiva

Vanila smatra da uz Darka treba da budu sada svi prijatelji i kolege, jer se na muci poznaju junaci.

– Lako je kada se slavi, kad se izlazi, kada su ribe tu, kada je društvo tu, kada je sve lepo i sjajno, šampanjci, ludilo, a kada neko ima nesreću, nebitno je ko je čovek, a pogotovo ako je reč o kolegi, ne treba niko od nas da bude sebičan i da mu se svako od nas nađe i da mu pomogne - rekao je Marko za Espreso.co.rs.

Ovaj bivši učesnik "Farme" tvrdi i da se neki pevači čak i raduju što je Darko imao tešku saobraćajku jer u njemu vide nezadovoljstvo zbog toga što nisu sami bili uspešni i što nisu imali nastupe.

– To su većinom kolege koje vikendom sede kod kuće. Kolege koje su ispunjene, gledaju samo sebe i svoj posao - rekao je Marko i dodao:

foto: Privatna arhiva

- Ja stvarno ne znam kako neko može da se raduje takvoj nečijoj nesreći, ali svakakvih pojedinaca ima na našoj estradi. Naša estrada baš nije normalna zajednica. Ima na estradi ozbiljnijih debila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.