DARKO LAZIĆ TREBALO DA SE VIDI SA KIJOM U NOĆI NESREĆE: Zvao je i rekao joj da bi to MNOGO VOLEO, ali onda UŽAS
Kija i Darko: dopisivali se u noći uoči njegove nesreće, Foto: Printscreen

OTKRIVENI

DARKO LAZIĆ TREBALO DA SE VIDI SA KIJOM U NOĆI NESREĆE: Zvao je i rekao joj da bi to MNOGO VOLEO, ali onda UŽAS

Procurila prepiska.

Objavljeno:

Darko Lazić se oporavlja u šok sobi KBC Zemun od teških povreda koje je zadobio u udesu koji je imao 23. oktobra, a detalji onoga što se dešavalo u poslednjim satima pre stravičnog događaja ne prestaju da se otkrivaju. Lazić je u noći pred udes, kada se provodio sa prijateljima u Šapcu, slao poruke Kristini Kiji Kockar i zvao je da se vide, otkriva izvor blizak pevaču za jedne novine.

Kija Kockar je svojevremeno bila u kratkoj vezi sa Darkom
Kija Kockar je svojevremeno bila u kratkoj vezi sa Darkom foto: Printscreen

Lazić je naime tokom cele večeri pio, a u brojnom društvu pojedini vlasnici klubova i diskoteka raspitivali su se kod Darka o Kristini. - Darko se veselio sa prijateljima, a među njima su bili i oni koji sklapaju poslove i drže klubove. Pošto je Kija glavna tema i u medijima i po klubovima, svi žele da je dovuku kod sebe, zanima ih koliko para uzima za nastup, kakva je sada kada je poznata, pa su sve to ispitivali Darka. On se prvo našalio i rekao da zna Kiju pre nego što je postala popularna, a onda je pohvalio i rekao da je stvarno devojka isplivala, izborila se da napravi karijeru nakon rijalitija, a onda su prijatelji počeli da ga nagovaraju da je pozove.

Darko je rekao da će videti gde je, gledao je non stop u telefon, ali nije rekao ništa. Nakon toga, prešli su na druge teme - navodi izvor blizak pevaču i dodaje: - Mislim da su razmenili nekoliko poruka, ali da Kija nije bila u mogućnosti da im se pridruži jer je radila. Nisu se dugo čuli, tako da su planirali da se vide, ali eto, desilo se šta se desilo - završava izvor. Jedne dnevne novine došle su u posed dela prepiske između Darka i Kije, u kojoj se jasno vidi da je pevač hteo da dogovori susret sa svojom bivšom. Prenosimo vam detalje SMS sadržaja koji je Lazić slao Kristini: - Ej, pa gde si ti? Ne javljaš se otkad si postala zvezda. Izgledaš bolje nego ikad - napisao joj je u prvoj poruci Darko, a potom je usledio još jedan SMS. - Javi se ako si u provodu, voleo bih da te vidim. Ja sam na nekom slavlju u Šapcu - poručio je Darko Kockarevoj, a da li je ona odgovorila na njegove poruke, nije poznato.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Kijom, ali nije odgovarala na pozive. Podsećamo, Darko Lazić je u junu ove godine, kada je Kristinino učešće u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" bilo u žiži interesovanja, priznao da su njih dvoje imali kratku vezu. - Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, sve se nekako brzo završilo. Bilo je lepo - rekao je Lazić tada i dodao da je to bilo u vreme kada ona nije bila u vezi sa Slobodanom Radanovićem. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.