BRENA I SAŠA IZVLAČE DARKA LAZIĆA IZ BEDE I DEPRESIJE: Čelnici Granda pomažu pevačevu porodicu
Brena i Saša su od samog početka uz pevača, Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

UZ NJEGA OD POČETKA

BRENA I SAŠA IZVLAČE DARKA LAZIĆA IZ BEDE I DEPRESIJE: Čelnici Granda pomažu pevačevu porodicu

Popović je odmah ponudio svoju pomoć u novcu i u bilo čemu drugom što bi doprinelo bržem ozdravljenju Grandove zvezde

Objavljeno: 17.11.2018. 09:20h
  • 194

Lepa Brena i Saša Popović, čelnici Grand produkcije, dokazali su da svoje prijatelje i bliske saradnike nikada ne ostavljaju na cedilu.

Osim što brinu o zdravstvenom stanju Darka Lazića, Brena i Popović materijalno pomažu pevačevoj porodici.

foto: Damir Dervišagić

- Od kada je Darko doživeo saobraćajnu nezgodu, Popović je svakodnevno na vezi sa direktorom i pojedinim lekarima iz KBC Zemun - ispričao je izvor blizak porodici Lazić, a informaciju su potvrdili i u samoj bolnici.

Popović je odmah ponudio svoju pomoć u novcu i u bilo čemu drugom što bi doprinelo bržem ozdravljenju Grandove zvezde. Pitao je čak da li je potreban transport pevača u neku inostranu kliniku ili pak dovođenje nekog stručnjaka iz inostranstva.

Kada su mu objasnili da Darku može pomoći samo bog i da njegovo ozdravljenje zavisi isključivo od njega samog, zamolio ih je da mu jave ukoliko se bilo šta promeni u tom smislu i stavio im do znanja da im stoji na raspolaganju, ispričao je izvor.

foto: Damir Dervišagić

Saša i Brena su od najbližih Lazićevih prijatelja saznali da Darko duguje ogroman novac zelenašima, ali i da su pevačevi roditelji zapali u finansijsku krizu. Zato su rešili da pomognu na sve moguće načine.

- Popović je odmah želeo da sazna kojim to ljudima Darko duguje novac, pa je preko zajedničkih prijatelja stupio u kontakt sa njima. Zamolio ih je da ne uznemiravaju porodicu, koja prolazi kroz agoniju, kao ni Anu Sević, da se ubuduće jave njemu i dao im je izvesne garancije da će dug biti izmiren - kaže izvor.

foto: Dragana Udovičić

Takođe, on i Lepa Brena su udružili snage u nameri da roditeljima pevača, koji je pre devet godina odneo pobedu u Zvezdama Granda, pomognu materijalno. Iako su roditelji zbog ponosa najpre odbijali, kasnije su ipak prihvatili novac, koji im je u ovom trenutku preko potreban.

- Branka i Milan su pristali i uzeli novac, ali su im rekli da to prihvataju jedino kao pozajmicu i da će im Darko, kada bude stao na noge i vratio se poslu, vratiti do dinara - kaže izvor i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

- Sve to je rečeno i Darku, pa je pevač sada mnogo smireniji. Njegovo teško psihičko stanje zbog apstinencije i svega što ga je snašlo dodatno je bilo pogoršano i zbog dugova u koje je upao. Lekari su se plašili za njegovo psihičko stanje, ali pevač, pošto je čuo da su Saša i Brena uz njega, lakše podnosi oporavak.
Lepa Brena i Saša Popović poznati su po tome što o pomoći koju pružaju drugima nikada nisu želeli da govore javno. Tako je i ovoga puta.

- Volela bih da se Darko izbori za svoje zdravlje i svoj život. Iskreno da vam kažem, ne bih više to komentarisala - bilo je sve što je Lepa Brena želela da kaže o Darku.

Bonus video

SLOBODA SE LATILA MIKROFONA! Kad ova glumica zapeva uživo DUŠU KIDA!

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media