DARKO LEŽI U BOLNICI, A ANA UŽIVA U LUKSUZU I RASKOŠU: Sevićka otputovala s dečkom na idiličnu destinaciju!
Ana Sević je otputovala sa svojim dečkom, Foto: Printscreen

UŽIVA

DARKO LEŽI U BOLNICI, A ANA UŽIVA U LUKSUZU I RASKOŠU: Sevićka otputovala s dečkom na idiličnu destinaciju!

Iako je Ana od prvog dana uz Darka i njegove roditelje, Sevićka je odlučila da se skloni od svih problema i pritiska, da napuni baterije

Objavljeno:

Pevačica i voditeljka Ana Sević odlučila je da se malo skloni iz Beograda i sa dečkom Danijelom otputovala u inostranstvo.

Dok njen još uvek zakoniti suprug Darko Lazić leži u KBC Zemun i bori se da ponovo stane na noge, Sevićka uživa u idiličnom noćnom životu.

foto: Dragana Udovičić

Iako je Ana od prvog dana uz Darka i njegove roditelje, Sevićka je odlučila da se skloni od svih problema i pritiska, da napuni baterije. Ona je na Instagramu objavila video prave praznične atmosfere, a i kako uživa u kafi.

Podsetimo, Darko Lazić teško podnosi to što je doživeo saobraćajnu nesreću koja mu je ozbiljno narušila fizičko, ali i psihičko stanje.

?

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

Za desetak dana Lazić će biti prebačen na odeljenje KBC Zemun gde se pacijenti leče u posebnim apartmanima, a prema našim saznanjima, tamo će imati i privatno obezbeđenje.

Lazić trpi ozbiljne posledice zbog teške saobraćajne nesreće. Lekari iz KBC Zemun uspelu su da sanaraju veći deo njegovih povreda koje je zadobio kada se prevrnuo svojim BMW-om, ali pevač još uvek ne oseća noge.

Zbog toga će u narednom periodu, kada bude ustajao iz kreveta, morati da bude u invalidskim kolicima dok ponovo ne bude mogao da stoji. I to saznanje mu je teško palo.

Bonus video

ĐETIĆ BI JE ODMAH ZA ŽENU, ALI DOBIO BRUTALAN ODGOVOR: Stanija Vladimiru poslala SREDNJI PRST, a kad pročita šta mu je poručila, SLOMIĆE SE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.