Najradije bi spalila ove fotke: Ovako je Karleuša izgledala na početku svoje karijere! (FOTO)

svaki početak je težak

Najradije bi spalila ove fotke: Ovako je Karleuša izgledala na početku svoje karijere! (FOTO)

Kad se pre nešto više od 20 godina Jelena Karleuša pojavila, niko nije mogao ni da pretpostavi da će danas važiti za "kraljicu stila", pošto u to vreme za stil nije mnogo marila
Objavljeno:

Kad se Karleuša s prvim albumom pojavila na sceni davne 1995. godine imala je samo 16 godina. Za svoj tadašni hit, pesmu pod nazivom "Ogledalce", Jelena je snimila dosta jednostavan spot koji nam otkriva Divu u totalno drugačijem svetlu. Šok fotke naših zvezda pre operacija # 2! Pre hirurga bi vas uplašile na ulici! (FOTO)

Duga plava kosa je očigledno Karleušin zaštitni znak, te je i dan danas nosi. S tim da danas Jelena sintagmu "plava kosa" shvata bukvalno, pa nas ponekad iznenadi i štrumpf plavom bojom . No, ono što na ovom snimku bode oči jesu svakako grudi, odnosno manjak istih. Žestoki momci, biznismeni i fudbaleri! Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše! (FOTO) (VIDEO)

Karleuša danas ima mnogo veća usta i jagodice
s obzirom na to da su devedesete u pitanju, možemo joj i progledati kroz prste. Vodič kroz srpsku seljadiju! Živimo u jednom velikom seljobritiju! (FOTO) (VIDEO) (GIF)
nije je ni ispravila nego je samo učinila još gorom.
Printscreen/ YouTube/ Jelena Karleusa
da fura ovaj stajling opasnog dečaka s ulice Ceca
bolje nego kratka kosa. Gde si pošla takva? Od ovih stajlinga Jelene Karleuše diže nam se kosa na glavi! (FOTO)
razlike su veoma male
Pevačica Seka
neodoljivo podsećaju na samu pevačicu od pre par godina.
prevazilazila granice normalnog i zalazila u morbidno. nosila mrtvačku glavu.
Brakovi srpskih zvezda koji su pukli zbog prevara! Ko se švalerisao na zadnjem sedištu, ko u bolnici... porno krpice, lanci i crna koža su nešto što Diva u poslednje vreme preferira. s frizurama Karleuša i dalje nema sreće.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.