PEVAČICA SE VIŠE NE ODVAJA OD MILIJARDERA: Svuda idu zajedno, a evo gde su sada uhvaćeni! (VIDEO)
Emina Jahović priznala je da je ponovo srećna u ljubavi, Foto: Printscreen/Instagram

ljubav cveta

PEVAČICA SE VIŠE NE ODVAJA OD MILIJARDERA: Svuda idu zajedno, a evo gde su sada uhvaćeni! (VIDEO)

Emina i Sadetin su u ozbiljnoj vezi, čim je roditelje i kompletnu porodicu upoznao sa njom

Objavljeno: 17:34h

Emina Jahović priznala je da je ponovo srećna u ljubavi, a njeno srce osvojio je milijarder Sadetin Saran, sa kojim je prvi put uhvaćena na aerodromu.

foto: Printscreen Instagram

"Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videćemo šta će biti, polako korak po korak", rekla je pevačica nedavno koja je samo na kratko posetila Srbiju, a onda se brzinski vratila u Trusku i u zagrljaj svog milijardera.

Pre nekoliko nedelja Sadetin Saran je objavio fotografiju sa Eminom, ali se brzo pokajao, pa je munjevito obrisao, tako da se zaključuje da je sada mnogo sigurniji u vezi sa pevačicom. Imajući u vidu koliko je tursko društvo tradicionalno, Emina i Sadetin su u ozbiljnoj vezi, čim je roditelje i kompletnu porodicu upoznao sa njom.

foto: Printscreen/Instagram

Sadetin i Emina pre nego su otpočeli vezu, videli su se više puta na prijemima i javnim okupljanjima turskog džet-seta, a zanimljivo je da je Emina imala prijateljski odnos sa Saranovom bivšom suprugom. Tek kad je Eminin doskorašnji muž Mustafa objavio da je srećan u novoj vezi sa turskom pevačicom Simgom Sagin, Sadetin i Emina su odlučili da i oni javno pokažu svoju sreću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.