BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE: Zaljubila se u fudbalera i njen život je postao PAKAO zbog prevara
Suzana Žunić, Foto: Print Screen Youtube/ Prostorni Aktivista

sudbina

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE: Zaljubila se u fudbalera i njen život je postao PAKAO zbog prevara

Muškarci su ludeli za njom, a krajem osamdesetih godina njena lepota ostavljala je sve bez daha

Objavljeno: 11:05h

Dok su mnogi pokušavali da osvoje misicu Suzanu Žunić, ona je svoje srce već poklonila jednom muškarcu.

Naime, lepota nekada ume da bude i blagoslov, ali i prokletstvo. Ovo je na svojoj koži osetila nekadašnja prelepa Mis Jugoslavije - Suzana Žunić. Suzana je 1988. godine proglašena za tada najlepšu ženu u Jugoslaviji.

S ovom laskavom titulom bila su joj otvorena sva vrata. Međutim, njen život se nije odvijao baš onako kako je želela. Zaljubila se, a srce joj je ukrao hrvatski fudbaler Igor Štimac, koji je samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije osvojio zlato sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u Čileu.

foto: Printscreen

Međutim, javnost je brujala o tome da je on vara, život joj se pretvorio u pakao.

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima. Onaj koji je želeo po svaku cenu da je osvoji je perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima.

Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu. Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo jer su svi brujali o tome da nju suprug stalno vara. Pogotovo se znalo za njegovu romansu sa pevačicom Alkom Vuicom.

foto: Printscreen

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Kako piše sajt "Luftika", Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom.

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.