ŠERBEDŽIJA UZVRAĆA ŠTULIĆU KOJI GA JE NAZVAO MRAČNIM LAŽOVOM: Ako on tako kaže, onda je to tako!
Rade Šerbedžija, Foto: Beta/Lana Slivar Dominić

ODGOVORIO MU

ŠERBEDŽIJA UZVRAĆA ŠTULIĆU KOJI GA JE NAZVAO MRAČNIM LAŽOVOM: Ako on tako kaže, onda je to tako!

Otkako je upoznao Džonija, kaže Rade, zavoleo je njegove pesme, te je osećao lepo i iskreno prijateljstvo

Objavljeno: 11:30h

- Ako Džoni kaže da se nismo družili, onda se nismo družili - izjavio je Rade Šerbedžija (72) za N1 nakon što je Branimir Džoni Štulić (65) demantovao njegove reči da su bili prijatelji.

- I ako kaže da mi nikada nije dao svoju pesmu "Meni se dušo od tebe ne rastaje" za predstavu "Hrvatski slavuj" Borislava Vujčića, koju sam režirao u proleće 1990. u Dramskom kazalištu Gavella u Zagrebu, onda mi nikada nije dao tu svoju pesmu. I moja predstava nije počinjala s "Meni se dušo od tebe ne rastaje". Ako kaže da nismo šetali zagrebačkom Ilicom, ili da nije bio na rođendanu mog sina, onda nije bio na rođendanu mog sina i nismo nikada šetali pokislom ulicom - ispričao je Šerbedžija, te nastavio:

- I ako kaže da me nije nikada zvao na svoj koncert u Dubrovnik, onda ja nisam nikada seo na avion i doleteo za njegov koncert. I ako kaže da nismo nikada, on, Mile Rupčić i ja pili crno vino i pevali "Jano mori, Jano mori, Jano dušo", onda nismo pevali pesme i crno vino nikada skupa pili, ako on tako kaže.

foto: Printscreen Youtube

Otkako je upoznao Džonija, kaže Rade, zavoleo je njegove pesme, te je osećao lepo i iskreno prijateljstvo.

- Žao mi je ako je to bilo samo s moje strane. Ja ću i dalje voleti njegove pesme jer one se ne mogu nego voleti - dodao je glumac.

Podsetimo, prepirka je započela jer je Šerbedžija izjavio da je njegova turneja dobila naziv po Štulićevoj pjesmi "Meni se dušo od tebe ne rastaje", koju je muzičar napravio samo za njega. Rekao je i da su zajedno šetali zagrebačkim ulicama, te da su bili dobri prijatelji.

- Taj Rade mračno laže. Nikad ga nisam zvao u šetnju po Zagrebu, niti sam mu napravio pesmu, niti smo ikada bili prijatelji - objasnio je Štulić, bivši frontmen grupe Azra.

Bonus video

CECA I ANASTASIJA SU IM NAJVEĆI FANOVI! Odlepile na ovaj poznati par, PRATILE IH I FOTKALE PO BEČU! Evo za kime LUDUJU MAJKA I ĆERKA!

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.