PALA TUŽBA! Raša uzima 350.000 dinara od Ivana Marinkovića - A tek da čujete RAZLOG
Goca i Ivan, Foto: Printskrin Fejsbuk, Printskrin Instagram / Goca Tržan

parovi

PALA TUŽBA! Raša uzima 350.000 dinara od Ivana Marinkovića - A tek da čujete RAZLOG

Novaković je zbog povrede časti i ugleda i sve češćeg pominjanja u vili „Parova“ presavio tabak i tužio Marinkovića, koji mu je poručio da neće da plati.

Objavljeno:

Još jedna tužba stigla je u vilu „Parova“, a ovog puta upućena je Ivanu Marinkoviću, bivšem mužu Goce Tržan. Naime, Ivan je već nekoliko puta dobio tužbu od bivše žene, a sada ga je Radomir Novaković, pevačicin sadašnji suprug, tužio zbog povrede ugleda i časti, ali i iznošenja neistina o Goci.

Ukoliko Marinković izgubi spor, moraće da plati 350.000 dinara, kao i sudske troškove. Kako Ivan nije bio na adresi jer boravi u rijalitiju, tužba je stigla u vilu „Parova“, a on se nije mnogo potresao kada mu je pročitano šta ga očekuje.

- Ja sam nezaposlen i sud me uvek oslobodi sudskih troškova. Znaš kad će on da dobije te pare? Pa nikada u životu - smejao se Marinković i dodao da ne plaća ni alimentaciju, a kamoli sudske troškove. Ivanu nije bilo jasno zašto je tek sada dobio tužbu, te je pokušao da se seti šta je toliko ružno govorio o Raši da bi mu povredio ugled i čast.

foto: Dragan Kadić

- O njemu nisam mnogo pričao, jer čoveka ne znam najbolje, nisam ni pričao sa njima nikada duže od pet minuta. Jedino što sam sigurno rekao jeste da on ne može da ima decu, ali to su stvari koje su poznate javnosti i o tome se pisalo u medijima. Oni su stalno pričali o tom detetu, a svi su znali da Raša ne može da ima decu, čak su išli u Kinu, kao da ga leče, ali ništa od toga nije bilo. Ne mislim da su to uvrede, a najgore od svega mi je što su na sva usta godinama pričali o usvajanju deteta i to nisu uradili. To je jadan potez - rekao je Ivan i ostao pri svojoj priči da ne razume zašto ga je Gocin suprug tužio.

Raša je najobičnija sisa!

Raša Novković je tužio Ivana Marinkovića zbog povrede časti i ugleda, a Gocin bivši suprug svojevremeno je Novkovića nazvao „najobičnijom sisom“ i pevačicinim potrčkom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.