RODITELJI DARKA LAZIĆA U TEŠKOJ MATERIJALNOJ SITUACIJI: Mole njegove dužnike da hitno vrate PARE koje mu DUGUJU!
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

dramatično

RODITELJI DARKA LAZIĆA U TEŠKOJ MATERIJALNOJ SITUACIJI: Mole njegove dužnike da hitno vrate PARE koje mu DUGUJU!

Svakoga dana zovu ljude s kojima je Darko poslovno sarađivao da pitaju da li možda duguju neki novac njihovom sinu

Objavljeno:

Roditelji Darka Lazića u teškoj su materijalnoj situaciji, saznaje "Alo!". Na sve moguće načine pokušavaju da dođu do novca, pa zovu redom ljude koji su poslovali sa Darkom.

Poslednji u nizu brojeva telefona koji su okrenuli tim povodom bio je broj čoveka koji je Darku prodao automobil prošle godine, a sa kojim se takođe slupao početkom ove godine, nakon čega ga je vratio vlasniku.

- Za "škodu superb", koju je Darko kupio od jednog čoveka prošle godine za dogovorenu sumu od 35.000 evra, pevač je dao samo 12.000 evra. Ostatak je trebalo da isplati u ratama, međutim, nakon kratkog vremena, on je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil uništen. Umesto da isplati ostatak, on je policijskom službeniku vratio uništen automobil. Niti je dao preostalih 23.000 evra, niti je ovaj vratio pevaču onih 12.000 evra - saznaje "Alo!" od izvora bliskog Laziću.

Darkov auto posle nesreće
Darkov auto posle nesrećefoto: Čitalac Kurira

Budući da roditelji folk pevača Darka Lazića, Branka i Milan, ne znaju detalje dogovora između njihovog sina i prodavca "škode", oni su ga nazvali i upitali da li možda on treba da vrati neke pare Darku, u ovom slučaju njima, pošto je on vezan za krevet. Čovek je bio prilično šokiran, budući da je automobil vredan 35.000 evra uništen Darkovom krivicom i više ne vredi kao nekad - saznaje "Alo!".

- Kada im je rekao da on Darku ne duguje ništa, naprotiv, da ovaj njemu treba da nadoknadi štetu, Darkov otac Milan se izvinio i prekinuo vezu - ispričao je za "Alo!" izvor blizak vlasniku Škode.

Darkova mama Branka
Darkova mama Brankafoto: Filip Plavčić

Podsećanja radi, da su Lazićevi u lošoj finansijskoj situaciji svedoči i činjenica da su Darkovu još zakonitu suprugu Anu Sević zvali da pitaju šta se dešava sa novcem od životnog osiguranja, o čemu je "Alo!" ekskluzivno pisao. Nakon što im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 evra potencijalne premije, zbog toga što su mu u krvi pronađen alkohol i nedozvoljene supstance, oni su zahtevali da stanarina u iznosu od 150 evra od stana koji je Darko dobio od "Granda" ubuduće ide njima.

- Oni su rekli Ani da su već kontaktirali sa stanarkom i tražili joj da ubuduće njima daje tih 150 evra, a ne njoj kako je do sada bio slučaj, jer nemaju novca. Kako su joj objasnili, zbog Darka dolaze dva puta dnevno iz Brestača u Beograd i u teškoj su materijalnoj situaciji - ispričao je tada za "Alo!" izvor blizak Lazićima. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.