DARKA OPERIŠU VEĆ ČETIRI SATA, PORODICA STREPI ISPRED: Ugrađuju mu veštački kuk
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

strepnja

DARKA OPERIŠU VEĆ ČETIRI SATA, PORODICA STREPI ISPRED: Ugrađuju mu veštački kuk

Darko Lazić oko osam sati odveden je u operacionu salu, a posle četiri sata završena je prvi deo operacije, a trenutno mu rade ugradnju veštačkog kuka, kaže izvor iz bolnice.

Objavljeno:

Darko, kako saznajemo, uskoro treba da bude odveden na rendgen.

U hodniku bolnice nestrpljivo čekaju pevačevi roditelji i verenica Marina, a kako saznajemo, uskoro bi trebalo da bude završena cela operacija.

"Ubeđena sam da će biti dobro. Tu smo i čekamo kraj operacije", rekla je Darkova izabranica, koja sa pevačevom porodicom čeka ishod operacije.

foto: Kurir

Darko Lazić oko osam sati odveden je u operacionu salu. U Zemunsku bolnicu jutros su stigli njegov otac Milan, tetka Zorica i verenica Marina Gagić.

Darkova baka Zlata nije došla u bolnicu, ali je svim srcem uz svog unuka. Zbog komplikacija koje su pre tri dana desile usled unutrašnjeg krvarenja, kada su pevaču iz pluća izvađene dve litre krvi, tačan datum operacije noge je do poslednjeg trenutka bio neizvestan.

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.