DARKO JE VEĆ DECENIJU NAVUČEN NA KOKAIN, SUICIDALAN JE I OPASAN: Lazić je najopasniji po sebe
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

zastrašujuće

DARKO JE VEĆ DECENIJU NAVUČEN NA KOKAIN, SUICIDALAN JE I OPASAN: Lazić je najopasniji po sebe

Darko Lazić imao je pet saobraćajnih nesreća u poslednjih godinu dana, a uprkos tome, nastavio je svesno da izaziva sudbinu!

Objavljeno:

Darko je u tri saobraćajke vozio automobil, dok je u dve vozio motor, i u svakoj od njih on je bio taj koji ih je izazvao, baš kao da je namerno želeo da naudi sebi.

Serija Lazićevih ekscesa na putevima počela je 28. decembra prošle godine, kada je izazvao udes posle nastupa u Beču. Darko je tada izgubio kontrolu i uništio luksuznu škodu superb od čak 35.000 eura, koju je mesec dana ranije kupio od bivšeg načelnika saobraćajne policije Dragiše Simića.

foto: Damir Dervišagić

Nešto kasnije polupao je i auto bivše žene Ane Sević, pozajmio je njen Mercedes C-300 i kada se vraćao iz Šapca udario je u semafor, a onda i u bankinu. Potpuno je uništio auto, ali nije tu stao već je slupao motor svog prijatelja u blizini Brestača. Taman kada su svi mislili da će se smiriti on je opet seo na motor i slupao ga.

Njegovo ponašanje zaista deluje kao skriveno samoubilačko ponašanje pogotovo ako uzmemo u obzir i da je pored gojaznosti, visokog pritiska i problema sa srcem on već 9 godina navučen na kokain!

Snimak koji se pojavio u javnosti, a na kojem šmrče beli prah je nastao 2011. i Lazić se nije preterano uznemirio nakon što je on isplivao. Zato se pred novinarima i šalio na taj način i rekao da je šmrkanje normalna stvar u vremenu u kojem živimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.