OTAC DARKA LAZIĆA IZBACIO ANU IZ BOLNICE: Otac njenog deteta se bori za život, a ona ide na koncerte!
Ana Sević, Foto: Damir Dervišagić

DRAMA

OTAC DARKA LAZIĆA IZBACIO ANU IZ BOLNICE: Otac njenog deteta se bori za život, a ona ide na koncerte!

Darko vi roditelji razočarani su Anom Sević, bivšom ljubavi, mada još uvek zakonitom suprugom Darka Lazića

Objavljeno: 10:15h

Otac Darka Lazića, Milan, prošle nedelje je izbacio iz bolnice u Zemunu snajku Anu Sević i poručio joj da ni pod tačkom razno ne želi da je vidi pored sina. On je navodno revoltiran zbog toga što je pevačica na svoju ruku obustavila davanje krvi za njegovog sina, i to u trenutku dok je bio u komi i borio se za život nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra.

Darkov otac ljut na bivšu snajku
Darkov otac ljut na bivšu snajkufoto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

- Milan, kao i cela porodica Lazić, nema mira otkako je Darko doživeo udes. Ili su u bolnici, ili sede kod kuće zabrinuti i mole se bogu da nešto ne krene po zlu. Prošle nedelje Milan je izgubio živce zbog pojedinih ljudi. Rešio je da napravi čistku, a među onima koje više ne želi da vidi je i Ana. Njoj je poručio da ne dolazi u bolnicu jer, kako joj je rekao, samo pravi probleme. Njih dvoje se nisu svađali, niti su razmenjivali teške reči, ali joj je Milan poručio da je nepoželjna. Od tog dana ona se više nije pojavila. On ne može da joj oprosti što je pozvala ljude da ne daju krv pod izgovorom da ona nije potrebna Darku. Njemu ni danas nije jasno zašto je to uradila. Svojom objavom Ana je napravila zbrku među ljudima iz cele Srbije koji su hteli da pomognu, a na kraju nisu došli jer su poverovali u njene reči - priča izvor za Kurir.

Ovako je bilo nekad: Ana Sević i Darko Lazić
Ovako je bilo nekad: Ana Sević i Darko Lazićfoto: Dragana Udovičić

Ali Anina objava nije jedino što je iznerviralo Darkovog oca. Kap koja je prelila čašu i izazvala ga da poruči snajki da je nepoželjna pored Darka bilo je saznanje da je Sevićeva već prvog dana nesreće zvala osiguranje. - Tu je tek pala u njegovim očima. Milan i njegova žena su svesni da je Anin i Darkov brak gotov, ali opet je s njene strane bilo ljudski da se ne raspituje za naplatu od osiguranja. Iznenadili su se i kada su im rekli da je otišla na koncert Maje Berović. Otac njenog deteta je u teškom stanju, a ona ide u provod - završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sevićkom, ali ona se ne oglašava i dalje za medije.

Oglasila se Ana Sević

TRAŽILA SAM SNAGU U BOLNICI

Ana Sević se oglasila na Instagramu.

- Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo „šta ona traži u bolnici“, posle je bilo „vidi, ne dolazi u bolnicu, putuje“. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada dosad. Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena, jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno, a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.