NEVEROVATNA SUMA! Zbog ALKOHOLA i VOZAČKE, Darko ne može da naplati ovoliki IZNOS od OSIGURANJA!
Darko Lazić, Foto: Printscreen

novi problem!

NEVEROVATNA SUMA! Zbog ALKOHOLA i VOZAČKE, Darko ne može da naplati ovoliki IZNOS od OSIGURANJA!

Još jedan poraz za pevača

Objavljeno: 22:44h

Folk pevač Darko Lazić zbog saobraćajne nezgode koja mu se dogodila pre nekoliko dana, prolazi trenutno kroz možda i najteži period u svom životu.

U međuvremenu, u medijima su osvanule vesti da povređeni pevač ima problem i sa zelenašima koji traže naplatu dugova, ali tu za njega problemima nije kraj.

Proteklih dana se spekulisalo ko je pokušao da naplati novac od osiguranja zbog povreda koje je Darko zadobio zbog saobraćajke, međutim, kako portal espreso.co.rs ekskluzivno saznaje, taj iznos neće moći da naplati niko.

Zbog težine povreda koje je Darko zadobio, njemu bi pripalo više od 60.000 evra od osiguranja. Ipak, od tog iznosa on sada neće dobiti ni dinara. U trenutku kada je napravio udes, Darko je bio u alkoholisanom stanju i nije imao vozačku dozvolu. Zbog toga, folk pevač neće moći da naplati ni dinar od osiguranja ", za naš portal otkriva izvor blizak porodici Darka Lazića.

Nekoliko dana nakon udesa, Darkova porodica se raspitivala kako može da naplati osiguranje.

Moguće da je bila pritisnuta i zbog pomenutih dugova koje je Darko pre udesa imao, ali zbog toga što je više od 60.000 evra od osiguranja "propalo", njima će sada biti mnogo teže da se izvuku iz finansijskih problema, naročito zbog toga što je pitanje koliko će trajati oporavak folk pevača i da li će uopšte on više biti u stanju da stane na scenu i da od svog glasa ponovo zarađuje.

Bonus video

Sandra Rešić!

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.