KO JE OVDE SUJETAN?! Kija objasnila kakvog muškarca PRIŽELJKUJE, a Dragana Katić joj ODBRUSILA! (FOTO)
Dragana Katić i Kija Kockar, Foto: Preentscren/RTV Pink

pričale o svemu

KO JE OVDE SUJETAN?! Kija objasnila kakvog muškarca PRIŽELJKUJE, a Dragana Katić joj ODBRUSILA! (FOTO)

Dame su davale svoje mišljenje o muško-ženskim odnosima

Objavljeno:

U današnjem izdanju vaše omiljene porodične emisije, "Magazin In", gošće su pet dama: Dragana Katić, Gordana Lazarević, Sofija Rajović, Kristina Kija Kockar i Aleksandra Mladenović.

Dame su dale svoje mišljenje o muško-ženskim odnosima, a Kija je otvorila dušu i priznala da joj njen bivši suprug, Sloba Radanović, i sada gleda sve objave na Instagramu i vrlo često pošalje poruke romantičnog sadržaja. Ona je istakla da neretko od njega dobija komplimente na račun svog izgleda, a je naglasila da joj to sada ne znači mnogo.

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Preentscren/RTV Pink

Voditeljku i autorku emisije, Sanju Marinković, je interesovalo Kijino mišljenje o čuvenoj rečenici da muškarci u prvom braku steknu iskustvo, a da onda drugoj supruzi budu najbolji na svetu, tako da ona uživa.

-Neka uživa i treba, ja sad tražim nekog razvedenog, ali ne svojom krivicom, ako je to moguće. Da i meni bude bolje - rekla je Kristina kroz osmeh.

Dragana Katić i Kija Kockar
Dragana Katić i Kija Kockar foto: Preentscren/RTV Pink

-To je kod tebe samo prvo životno iskustvo koje si imala, drugi put kada ti se to desi potpuno drugačije ćeš da reaguješ. Još imaš taj deo sujete, krenula je karijera. Zato je bitno da li on reaguje ili ne - odreagovala je Dragana na Kijinu konstataciju.

Sofija Rajović je otkrila da može mnogo toga da podnese zbog osobe koju voli, ali da isto tako zna kada je stvarno kraj.

Sofija Rajović
Sofija Rajovićfoto: Preentscren/RTV Pink

-Sve zavisi koliko si zaljubljen i koliko si opsednut tom osobom. Ja umem i te kako da kažem "Doviđenja, prijatno", ali ako tu emocije prorade... To koliko je žena u stanju da opravda muškarca, mislim da niko neće biti u stanju. Ja sam trpela zato što sam tako izabrala. Ja sam u tome ipak uživala. Racio ti kaže jedno, emocije drugo. Ti znaš da to nije dobro po tebe, ali trčiš ka tome - navela je Sofija.

Bonus video

JA NISAM NI GLUVA NI SLEPA, A TAKVI PRIJATELJI SU KU.AC! Aleksandra oplela po Luni Đogani, David zinuo od šoka! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.