PRAVO JE VREME DA DAMO ODGOVOR NA PITANJE KO JE MAJA BEROVIĆ: Bili smo na njenom koncertu i ostali smo u čudu!
Maja Berović održala je svoj prvi solistički koncert u Beogradu, Foto: Damir Dervišagić

ESPRESO NA KONCERTU MAJE BEROVIĆ

PRAVO JE VREME DA DAMO ODGOVOR NA PITANJE KO JE MAJA BEROVIĆ: Bili smo na njenom koncertu i ostali smo u čudu!

Da sam u poslednjih nekoliko meseci dobila dinar svaki put kad sam čula pitanje "Ko je Maja Berović?" sada ne bih pisala ovaj tekst, u kome ću pokušati da dam odgovor na njega

Objavljeno:
Lidija Stoisavljević

Maja Berović (ili Maya, svejedno) na estradnoj sceni je od 2007. godine. Znači, ima tome tačno jedanaest godina i iza sebe ima sedam albuma, te je stoga odlučila da je Pravo vreme da organizuje svoj prvi solistički koncert u Beogradu, u Štark areni.

foto: Damir Dervišagić

Ko nije potrčao da sebi obezbedi karte već u prvih nekoliko dana kako su puštene u prodaju, grdno se pokajao. Planule su munjevitom brzinom.

Mislim da nam ovo daje vrlo jasan odgovor na famozno pitanje "Ko je Maja Berović?"

foto: Damir Dervišagić

E sad, kad smo to utvrdili, hajde da rekapituliramo koncert. Ako bih morala da ga opišem u nekoliko reči, rekla bih: energija, emocija, interakcija s publikom, pesma, scenografija, kostimi, koreografije, gosti - sve što se od jednog solističkog koncerta očekuje ispunjeno je.

foto: Damir Dervišagić

Od javnih ličnosti koji su prisustvovali ovom spektaklu bilo je svakoga - od Cece do Tamare Đurić, a pored njih i Anastasija Ražnatović, Nenad Marinković Gastoz, Ana Sević, Slobodan Veljković Cobi, Jala Brat, Buba Corelli (koji su joj se pridružili i na bini), Katarina Grujić... Od estrade je samo još Jelena Karleuša falila, ali verujemo da ga je ispratila, ako je sudeći po njenim tvitovima.

Maja nije letela po bini, niti je "odrađivala" tezgu kao većina njenih kolega koje zakažu Arenu. Maja je pevala i slala publici emociju, komunicirala je s njom, a to je ono što se od jednog koncerta očekuje.

Da li smo sada naučili ko je Maja Berović? Pevačica koja kontinuirano ulaže u svoju karijeru, publici pruža ono što ona želi, bez skandala, bez "laktanja" i "prepucavanja" s kolegama...

Ona je očito svoju prvu Arenu zaslužila, kao i njena verna publika.

Bonus video

ESPRESO TVITER: Maya Berović


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.