BOLNI KRICI I JAUCI ODZVANJAJU INTENZIVNOM: Lazić se potpuno osvestio i shvatio da je ČUDOM PREŽIVEO!
Darko Lazić, Foto: Zorana Jevtić

JEZIVO

BOLNI KRICI I JAUCI ODZVANJAJU INTENZIVNOM: Lazić se potpuno osvestio i shvatio da je ČUDOM PREŽIVEO!

Njegova agonija tek počinje

Objavljeno: 16:57h

Pevač Darko Lazić koji je u prošli utorak doživeo saobraćajnu nezgodu nakon koje su mu konstatovane brojne povrede,tek posle tri dana otkako je izašao iz kome je postao svestan gde se nalazi i šta mu se zapravo dogodilo, kako saznajemo od izvora iz bolnice KBC Zemun gde je pevač smešten na intenzivnom odeljenju.

- Darko je budan i svestan, jeca i boli ga, te mu sestre s vremena na vreme daju sedative. Kada njihovo dejstvo popusti, na intenzivnoj nezi gde leži čuju se njegovi jauci. Darko spava, bunca, pomalo priča kroz masku i potresen je zbog svega što se desilo. Čini se da je on tek sad svestan stanja u kojem se nalazi i situacije koja ga je zadesila. Sledi mu dug oporavak i prvi trenuci mu sigurno nisu laki što se i vidi po njegovim reakcijama. Zbunjen je i uplašen - kaže izvor iz bolnice.

Darka Lazića roditelji dnevno posećuju čak i do tri puta s obzirom na to da se tri puta na dan održava konzilijum za bolesnike koji leže na intenzivnoj nezi. Roditelji i verenica, Marina Gagić, i danas su ga posetili, ali nisu želeli da govore o njegovom stanju i nastavku lečenja. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.