ANA KORAĆ REŠILA DA ALEKSANDRU DOVEDE DO LUDILA: Ima paklen plan kako da joj preotme Davida!
Ana Korać, Foto: Ana Paunković

ZADRUGA 2

ANA KORAĆ REŠILA DA ALEKSANDRU DOVEDE DO LUDILA: Ima paklen plan kako da joj preotme Davida!

Leteće perje

Objavljeno:

Ana Korać prihvatila je ponudu TV Pink za učešće u drugoj sezoni „Zadruge“. Međutim, starleta ovog puta na velelepno imanje u Šimanovcima ulazi sa posebnom namerom - da rastavi Davida Dragojevića od devojke Aleksandre Subotić.

I uspeće u tome. Bar ona tako misli. Za razliku od prethodne sezone, gde je igrala fer-plej bez taktike, sada su se okolnosti promenile.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojevićfoto: Preentscren/RTV Pink

Ona je sama sebi dala zadatak i u svojoj glavi već smislila igru da zavede Davida na sve načine i totalno ga izludi samo zato što je Aleksandra počela da je nervira. - Koraćeva želi da njen povratak u rijaliti bude spektakularan. S obzirom na to da je u prošloj sezoni nekoliko meseci provela pred kamerama van spoljnog sveta, smislila je taktiku da joj ne bude dosadno. Odmah se uhvatila za najpopularniji par i učiniće sve da ih razdvoji - otkriva izvor za Kurir, i dodaje kako bi se Ani David možda mogao i dopasti.

- Dragojević nije njen tip muškaraca, jer ona voli visoke, nabildovane i opasne frajere. Ali, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Čim ona hoće da se umeša u odnos ovog para, očigledno postoji neka varnica. David bi mogao da joj se dopadne ako bi prema njoj bio pažljiv, čuvao je i štitio. Na početku to sigurno neće moći da očekuje, ali ukoliko dođe do toga, predstoji joj opasnost od Aleksandre. Subotićevoj kad pukne film, nimalo nije prijatna. Ona burno reaguje, pogotovo kada je u pitanju čovek kojeg voli. Upravo zbog toga, Ana želi akciju, pa će se truditi da što više nervira Aleksandru i prkosi joj svakodnevno iako ona nije svađalica - ispričao je izvor. Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.