ISPOVEST UROŠA ĆERTIĆA O NESREĆI! Imao je jeziv predosećaj, a onda pomislio kako neće hodati i imati DECU
Tragedija, Foto: Printscreen Instagram

sa tri metra pao na glavu

ISPOVEST UROŠA ĆERTIĆA O NESREĆI! Imao je jeziv predosećaj, a onda pomislio kako neće hodati i imati DECU

Uroš Ćertić preživeo je stravičan pad prolikom snimanja filma kada je propao kroz daske sa visine od oko tri i po metra i pao direktno na glavu.

Objavljeno:

Slomio je tri pršljena, a ishod je mogao da bude fatalan. Uroš se nalazi na bolničkom lečenju.

"Mala greška me je mogla da košta života. Oni su isekli dasku,i pao sam sa tri metra na glavu i za dlaku sam poginuo. Ima tri frakture pršljena i ugruvana rebra. Doktori ne mogu da veruju da sam preživeo", ispričao je Uroš Ćertić kod Mire Adanja Polak.

"Ne znaju da se budim u tri, pa u četiri, u pet sati da popujem pilulu jer je bol nepodnošljiv. Imam tu hrskavicu između rebara dislociranu i kad udahnem boli me. Kad se malo pomerim boli me tu kod srca. A da o pršljenovima da ne spominjem. Velika šansa je da u kadar uletim u invalidskim kolicima. Hvala silama, karmi što, retko ko ostane živ kod sa tri metra padne na glavu", opisao je svoje strahote koje je prošao dubler.

foto: Printscreen Instagram

Ispričao je da je imao neverovatnu intuiciju i pre nego što je krenuo na set i obukao je sve što je mogao na sebe kako bi se zaštitio.

"Probadao me je stomak pre nego što sam krenuo na set. Ne verujem ni u šta, sem u karmu. Kada sam propadao, to je bilo sekund, ja sam mislio dve-tri sekunde sam mislio da sam paralizovan. Trideset sekundi sam milio da sam gotov. Velika greška je što su me odmah podigli, a povreda kičme. Sve ti prođe kroz glavu, ne možeš da voziš bicik, motor, devojka, nemam još dece... A onda mi se vraća osećaj u nogama. Ma kakva loto", ispričao je Ćertić.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.