PRVE REČI DARKA LAZIĆA POSLE BUĐENJA IZ KOME: Rekao je nešto što je rasplakalo njegovu majku!
Darko Lazić, Foto: Zorana Jevtić

EKSKLUZIVNO

PRVE REČI DARKA LAZIĆA POSLE BUĐENJA IZ KOME: Rekao je nešto što je rasplakalo njegovu majku!

Pevač je trenutno stabilno, nalazi se na odeljenju intenzivne nege u KBC Zemun, a ono što je rekao više je nego potresno

Objavljeno: 17:11h
Jovana Veljković

Pošto je probuđen iz kome, pevaču Darku Laziću, stanje je sada stabilno, a mi smo se uputili u Brestač, u Darkovo rodno mesto, gde se nalazi njegova porodična kuća, u želji da popričamo sa njegovim roditeljima i proverimo sva pisanja i navode koji su bili aktuelni poslednjih dana.

Branka Lazić, Darkova mama
Branka Lazić, Darkova mamafoto: Filip Plavčić

Na kapiji nas je dočekala Darkova mama Branka, pa iako mnogo bolje raspoložena, ona i dalje nije htela previše da priča, jer smatra da to ne bi ni trebalo da radi dok se Darko potpuno ne oporavi. - Znate šta, meni je bitno samo da je on dobro. Kad se probudio, to je bio moj najsrećniji trenutak u životu. Preplavile su me emocije i neko neverovatno olakšanje, ne znam ni kako bih opisala to stanje. Shvatio je i on odmah, i gde je, i šta je, znao je odmah šta se desilo. Mislila sam da možda zbog kome neće moći odmah da dođe sebi, ali je on bio skroz bistar čim se probudio, odmah je znao. I tad mi je rekao: "Majko, znam sve šta se desilo. Svestan sam šta sam napravio, i mnogo mi je žao. Da mogu da vratim vreme, sve bih drugačije. Voleo bih da se ovo nikad nije desilo" - ispričala nam je Darkova mama, koja iako dobro raspoložena, nije mogla da sakrije suze kojima su joj se u sekundi napunile oči.

No, pošto je ovo vreme za radost, a ne za tugu, Darkova mama je nastavila priču uz širok osmej, dok je u ruke uzimala malenog pomeranca koji se vrteo oko njenih nogu. - Ovo je Darkov ljubimac. On ga je uzeo i doneo, ima tri meseca. Darko je stalno bio sa njim, i mislim da se i on malo zbunio kad je video da ga nema. Životinje valjda osete, kad nešto nije kako treba - kaže Darkova mama Branka, koju više nismo želeli da zadržavamo, već smo je pustili da ide da se sprema, jer je bilo vreme da se opet krene u bolnicu, u popodnevnu posetu Darku.

Nakon što je prošle nedelje doživeo saobraćajnu nesreću, na ulazu u Brestač, kada je njegov auto usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i isprevrtao se, pevač Darko Lazić bio je u veštačkoj komi šest dana. Konstatovano mu je tada stanje politraume sa multiorganskim povredama, od kojih je svaka bila teška, kako je za Espreso.co.rs tada rekao direktor KBC Zemun, Dragoš Stojanović.

Pa iako se mnogo spekulisalo o tome koliko će pevačev oporavak trajati i šta će sve ostati kao posledice saobraćajne nesreće koju je preživeo, Darkova majka je za Espreso.co.rs potvrdila da je trenutno jedino sporna butna kost, zbog koje ga čeka operacija u narednom periodu, i isključila sva ostala nagađanja koja su uključivala aparate za disanje, i mogućnost da Darko ostane nepokretan.

Darka Lazića, međutim sasvim izvesno, posle svega ovoga čeka dug oporavak.

Bonus video


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.