ONA JE HIT U SRBIJI: Devojku bokserskog šampiona prepevale naše POZNATE FOLKERKE
Podržava boksera, pesme joj hitovi: Andrea, Foto: Wikipedia

balkanska veza

ONA JE HIT U SRBIJI: Devojku bokserskog šampiona prepevale naše POZNATE FOLKERKE

Pesmu "Hajde, opa" prepevala je Milica Pavlović pod imenom "Tango". Anabela Atijas prepevala je pesmu "Izljiži" u svojoj varijanti "Piće za drugare", a numeru "Neblagodaren" je obradila Sandra Afrika pod nazivom "Devojka tvog druga"

Objavljeno: 14:52h

Bugarskog boksera, šampiona u superteškoj kategoriji, Kubrata Puleva u Sofiji uskoro očekuje okršaj sa čuvenim Britancem Hjuijem Fjurijem. A njegov najveći fan je devojka Teodora Rumenova, daleko poznatija pod umetničkim imenom Andrea.

Ova atraktivna pevačica vrlo je popularna i kod nas, što na posredan, što na neposredan način. Naime, iako je trenutno jedna od najvećih bugarskih muzičkih zvezda, ona je najveća priznanja za svoj rad osvojila u Srbiji i Crnoj Gori. Dobila je statuu Beogradski pobednik za Najveću balkansku zvezdu, proglašena je najboljom Evropskom pevačicom na festivalu u Kraljevu i još jednom je bila Balkanska zvezda na Montefolk nagradama u Crnoj Gori.

Njene pesme su takođe veliki hitovi u Srbiji, mada vi toga niste ni svesni. Pesmu "Hajde, opa" prepevala je Milica Pavlović pod imenom "Tango". Anabela Atijas prepevala je pesmu "Izljiži" u svojoj varijanti "Piće za drugare", a numeru "Neblagodaren" je obradila Sandra Afrika pod nazivom "Devojka tvog druga".

Andrea je, navodno, snimila i duet sa Indirom radić, koji je svojevremeno bio najavljivan, ali se spot nikad nije pojavio na jutjubu.

BONUS VIDEO:

PRIJIN BIVŠI STAJE NA LUDI KAMEN: Ljuba zaprosio devojku za rođendan, a prsten koji je izabrao je STRAŠAN

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.