OGLASILA SE LAZIĆEVA VERENICA MARINA: Plakala sam ispred ŠOK SOBE dok je Ana Sević bila unutra!
Marina ne jede i ne spava, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

tuga

OGLASILA SE LAZIĆEVA VERENICA MARINA: Plakala sam ispred ŠOK SOBE dok je Ana Sević bila unutra!

Darko Lazić doživeo je stravičnu nesreću kod Brestača prošlog utorka, ali njegova verenica Marina Gagić s kojom je već pet meseci nije mogla da ga vidi sve do nedelje

Objavljeno:

Podsetimo, pevaču su povređeni vitalni organi, oba bubrega, pluća, ima više preloma i njegov život je prva četiri dana bukvalno visio o koncu. Međutim, tim lekara koji se brine o njemu doneo je odluku da Lazića može da vidi samo njegova, još uvek, zakonita žena Ana Sević.

Čak ni majka i otac ga nisu videli sve do subote jer je ležao u šok sobi, a verenica Marina mogla je tek u nedelju da ga poseti kada su ga prebacili na odeljenje intenzivne nege. Zbog toga je bila očajna i svakog dana je pila lekove za smirenje:

Marina i Darko
Marina i Darkofoto: Printscreen Instagram

- Nisu mi dali da ga vidim prvih dana. Samo su Anu pustili, a ja sam plakala i molila ispred šok sobe u nadi da će mi dozvoliti samo na jedan minut da budem pored mog Darka. Ali sve je bilo uzalud. Plakala sam kraj njegove majke Branke, svi smo bili van sebe od straha - kaže Marina koja ima samo 19 godina.

Podsetimo, Darko i ona letos su se fotografisali zajedno u Crnoj Gori kada su najavili i veridbu. A pevaču je sada mnogo bolje i probudio se iz veštačke kome. Marina je naglo smršala otkad je pevač imao udes, ne može ni da jede, ni da spava i najviše se raduje kada može da bude pored svog verenika, makar i na nekoliko minuta. Iako se u početku ljutila na Anu, sada je shvatila da je zakon bio na njenoj strani, a on kaže da samo zakonita žena ima pravo da vidi pacijenta u nemiloj situaciji.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.