DA LI PREPOZNAJETE OVU PEVAČICU?! Ova fotografija je nastala pre 32 godine! (FOTO)
Mirela Priselac Remi, Foto: Privatna arhiva/24sata.hr

osvrt na karijeru!

DA LI PREPOZNAJETE OVU PEVAČICU?! Ova fotografija je nastala pre 32 godine! (FOTO)

Njeni prijatelji komentirali su da je slatka poput lika iz serije Smogovci

Objavljeno:

Mirela je bila upisana u prvi razred muzičke škole davne 1986. godine, u šestoj godini nije ni naslućivala da će joj ta mrska muzika, definisati ostatak života, a komentarisala je svoju fotografiju na društvenoj mreži Mirela Priselac Remi (39).

Pevačica se prisetila svoje učeničke knjižice stare 32 godine kada je išla u Osnovnu muzičku školu Blagoje Bersa u Zagrebu.

Njeni prijatelji komentirali su da je slatka poput lika iz TV serije Smogovci, a neki su je zezali kako se kao 6-godišnjakinja već znala sama potpisati.

- Da, i to pisano - našalila se Remi koja je danas profesorka engleskog i španskog jezika i književnosti.

Mirela Priselac Remi
Mirela Priselac Remi foto: preentscreen/youtube

Godine 1998. sa Lukom Tralićem i Gordanom Radočajem osnovala je grupu 'Elemental' i već 20 godina je u 'vodama' hip hopa što će proslaviti.

Elemental je početkom oktobra objavio pesmu 'Nešto glasno' i otkrio kako u decembru priprema koncert u Zagrebu, a u novembru u Beogradu.

- U vreme kada mi je na pamet pala ideja za tu pesmu, pokušavala sam da izađem na kraj sa nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski - Kad se bojiš, ne postojiš - ta me rečenica vodila i hrabrila.

Zanimljivo mi je da gledam kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čoveku je lakše kad zna da nije sam - rekla je nedavno pevačica.

Remi, koja svoj privatni život drži podalje od javnosti, prošle se godine rastala od supruga Mire Perkovića nakon čega su je povezivali sa glumcem Filipom Riđičkim (32).

Bonus video

DARKOVI RODITELJI POSLE 8 DANA AGONIJE NAPOKON NASMEJANI: Svi su dali jedno OBEĆANJE kad se sve završi (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.