OD SADA SAMO MAJKA MOŽE NA INTENZIVNU NEGU! Brat Darka Lazića otkrio ko sme da uđe da vidi pevača
Darkova porodica, Foto: Vladimir Sporčić

otkrio sve

OD SADA SAMO MAJKA MOŽE NA INTENZIVNU NEGU! Brat Darka Lazića otkrio ko sme da uđe da vidi pevača

Porodica Darka Lazića proteklih dana donela je odluku i pre tri dana odlučili su da lekarima istu saopšte i zamole ih da se njihova želja ispoštuje.

Objavljeno: 10:48h

Porodica Darka Lazić odlučila je da samo majka može da uđe u odeljenje intenzivne nege i vidi Darka, koji je pre dva dana probuđen iz veštacke kome. Ovu informacije potvrdio je rođeni brat Darka Lazića, Dragan.

- Istina je da od pre tri dana ni ja, niti bilo ko drugi, ne može da uđe i vidi Darka, to može samo majka - kaže Dragan.

Dragan je juče u kasnim popodnevnim časovima došao u bolnicu kako bi se kod dežurnih lekara raspitao o zdravlju svog brata. Darko je u stabilnom stanju i popodne je spavao.

foto: Printscreen

Podsetimo, stručni tim lekara koji brine o Darku ovih dana treba da donese odluku kada će pevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz veštačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gde se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.