VIŠE NE SARAĐUJU: Kija  nastupa SAMA, a Ministarkama se priključila PEVAČICA koja dugo nije bilo na SCENI!
Kristina Kija Kockar, Foto: Marina Lopičić

U NOVE POBEDE!

VIŠE NE SARAĐUJU: Kija nastupa SAMA, a Ministarkama se priključila PEVAČICA koja dugo nije bilo na SCENI!

Kristina počinje potpuno samostalno da nastupa

Objavljeno:

Nedugo posle trijumfa u prvoj sezoni "Zadruge", Kristina Kija Kockar uplovila je u muzičke vode i otpočela saradnju sa "Ministarkama", ženskim bendom koji je stvorio producent Filip Miletić.

Kija je zajedno sa članicama "Ministarki" snimila hit singl "Ne vraćam se na staro", koji je u rekordnom roku pobrao sve simpatije miliona njenih fanova koji su je nagradili vodećom pozicijom na Jutjub trending listi i učinili da Kockareva postane jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica na našim prostorima.

Ministarke
Ministarke foto: Damir Dervišagić

Kija je svoja prva iskustva u svetu muzike stekla sa Ministarkama, na velikoj koncertnoj turneji koju je produžila sve do kraja ovog meseca. U međuvremenu objavila je i svoj prvi solo singl "Potpis", koji je nadmašio sva očekivanja domaće publike i postao jedan od najuspešnijih ove godine, posle čega je Kija donela odluku da je došao pravi trenutak da počne da nastupa isključivo solo.

Možda će biti još nekoliko zajedničkih nastupa, ali mislim da je to završeno. Kristina počinje potpuno samostalno da nastupa, što je potpuno i očekivano. Ona nije imala svoj repertoar i nije bila iz tog posla, pa su nastupi sa Ministarkama bili odličan start i odlična škola. Međutim, sada već može samostalno da nastupa - otkrio je izvor.

Kada je reč o "Ministarkama", aktuelne članice će, po svemu sudeći, dobiti frontmenku - u pitanju je pevačica Jovana Pajić, koja je posle petogodišnje pauze donela odluku da se vrati na muzičku scenu.

Jovana Pajić
Jovana Pajićfoto: preentscreen instagram

- Jovana dugo nije aktivna, ne nastupa, poslednjih godina posvećena je mužu i ćerkama. Ali vrlo je željna scene i pevanja, a ovo je idealna prilika za povratak - otkrio je izvor, dok pevačica nije bila raspoložena da previše priča o ovoj temi.

- Još ne mogu da dajem izjave povodom toga, jer još nije sve definitivno precizirano. U nekom skorijem periodu to bi trebalo da se potvrdi i, dok se to ne desi, ne mogu da kažem ni da jeste, ni da nije - bilo je sve što je rekla Jovana.

Bonus video

LEPA BRENA ZAPEVALA SVOJU POPULARNU BALADU: Zvezda narodne muzike napravila veselje za pamćenje! (KURIR TV) 1!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.