ČIM SE PROBUDIO TRAŽIO JE NJU: Darko Lazić pre NESREĆE kupio VERENIČKI PRSTEN! (FOTO)
Marina i Darko, Foto: preentscreen instagram

voli je!

ČIM SE PROBUDIO TRAŽIO JE NJU: Darko Lazić pre NESREĆE kupio VERENIČKI PRSTEN! (FOTO)

Marina je Darkovo srce veoma brzo osvojila, a posle samo nekoliko meseci zabavljanja ovaj par je počeo i da živi zajedno

Objavljeno:

Marina Gagić, devojka pevača Darka Lazića svakodnevno dolazi u KBC Zemun kako bi videla svog dragog kog su lekari juče, posle šest dana od teške saobraćajne nezgode koja mu se dogodila, probudili iz kome.

Darko je juče, čim su ga probudili iz veštačke kome mogao da vidi roditelje, bivšu suprugu, a, kako tvrdi izvor iz KBC Zemun, tražio je da odmah u sobu uđe i Marina, njegova devojka.

Marina je Darkovo srce veoma brzo osvojila, a posle samo nekoliko meseci zabavljanja ovaj par je počeo i da živi zajedno. Ona se sada ne odvaja od njegovih roditelja sa kojima je i živela pre ove situacije koja je zadesila celu porodicu.

- Ne osećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim - rekla je Marina pre nekoliko dana kada se jedini put nije pojavila kod Darka.

Ona je tada izjavila da ima samo jednu želju.

- Volela bih da mogu Darku sada da kažem da ga volim najviše na svetu i da ću biti tu pored njega do kraja - izjavila je Marina pre nekoliko dana.

Posle samo pola godine zabavljanja Darko je rešio da se sa Marinom i veri, a kupio joj je i verenički prsten za koji nije štedeo.

- Lepo nam je, uživamo. Ide sve lagano, nigde ne žurimo i brak još ne planiramo. Najviše mi se sviđa što je normalna, obična devojka. Meni odgovara baš takva kakva jeste. Iskreno da vam kažem, ona je devojka koju sam ceo život tražio - rekao je Darko Lazić pre mesec dana.

Darko je pre tačno nedelju dana vozio pod dejstvom alkohola, a u krvi je imao 1.39 promila alkohola u krvi. četiri puta se prevrnuo u automobilu marke BMW kada je pokušao da zakoči pri brzini od 150 kilometara na sat. Zadobio je povredu jagodice, butne kosti kao i u delu koji ulazi u karlicu. Polomljeno mu je devet rebara što je oštetilo i pluća. Do sada je imao samo jednu operaciju kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno krvarenje.

Bonus video

BILJANA OBRADOVIĆ OPISALA ŽIVOTNU DRAMU KROZ KOJU JE PROŠLA: Spekulisalo se da je voditeljka u vezi sa DOKTOROM koji ju je operisao, a evo šta je ISTINA! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.