O OVOME DO SADA NIKADA NIJE PRIČALA! Katarina Radivojević iznela DETALJE iz PRIVATNOG ŽIVOTA!
Katarina Radivojević, Foto: Dragan Kadić

otvorila dušu!

O OVOME DO SADA NIKADA NIJE PRIČALA! Katarina Radivojević iznela DETALJE iz PRIVATNOG ŽIVOTA!

Katarina je često na stranicama žute štampe zbog navodnih skandala koje godinama pravi

Objavljeno:

Poznata srpska glumica, Katarina Radivojević koju je javnost upoznala kroz film "Zona Zamfirova", krije privatni život od očiju javnosti, a sada je rešila da otkrije pojedine detalje iz svakodnevice, koji će iznenaditi mnoge.

Katarina je često na stranicama žute štampe zbog navodnih skandala koje godinama pravi, kao i zbog tvrdnji pojedinih da je preke naravi i da je nezgodna za saradnju.

Glumica je sada otkrila da se trudi da "živi hrišćanski", ali je otkrila kakvim tretmanima se podvrgava zarad svoje lepote.

Lagala bih kad bih rekla da ne polažem, ali nisam neki slepi poverenik toga da idem po kozmetičkim salonima ili da radim neke intervencije. Samo onoliko koliko je potrebno da radim sa svojim licem i što moram - objasnila je ona i dodala:

Najvažnija je nega iznutra i to da li ste vi zadovoljni svojim životom. trudim se da živim hrišćanski, verujem i tražim svoju sreću, pomalo nekad i lutam, ali sam zadovoljna tu gde jesam - rekla je Katarina.

Bonus video

NEMOJ DA MI DIRAŠ DETE: ZORICA OČITALA LEKCIJU ZLATI: Nemoj da se dereš, rekla sam ti MARŠ U PI.KU MATERINU ZATO ŠTO SU NASRNULI NA DEČKA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.