KOJA NEKULTURA! Buba Koreli VREĐAO osobe sa HENDIKEPOM pa uputio NAJGNUSNIJE uvrede!  (FOTO)
Buba Koreli, Foto: preentsreen/ instagram/

užasno!

KOJA NEKULTURA! Buba Koreli VREĐAO osobe sa HENDIKEPOM pa uputio NAJGNUSNIJE uvrede! (FOTO)

Nije birao reči

Objavljeno:

Sarajevski reper Buba Koreli, čije je pravo ime Amar Hodžić, nedavno je izazvao salvu negativnih komentara fotografijom koju je postavio na društvene mreže, a na kojoj je pokazao stotine evra.

Nakon mnogih komentara, između kojih je i taj da je on "seljak", on se branio.

?

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

Evo jedna porukica za one što bi me kao razapeli zbog para koje sam okačio na stori. Ja se nisam rodio u bogatoj porodici, zapravo sam se rodio u siromašnoj porodici, gde, maltene, nismo nekad imali hleba da jedemo, i svako ko poznaje mene i Jalu, ko prati naš rad, zna da je bila borba doći dovde gde smo sad. Kačim pare kako bi motivisao vas da uradite ono što smo i mi uradili. Mi smo zaradili ove pare, prolili smo i znoj i krv za ovo. Umesto da me razapinjete, bolje idite radite nešto danas, napravite neke pare danas, okačite ih na stori s ponosom jer ste vi to sami zaradili i nije vam ih niko dao", stoji u video-snimku koji je objavio reper na svom profilu.

Izgleda da Koreli nastavlja u istom maniru i da se nakon ove objave neće lako "oprati".

Naime, reper je na svom Instagram profilu u okviru opcije stori objavio fotografiju, koja je posve degutantna. Tumačenja mogu da idu u mnogo pravaca, ali ovim postupkom Buba je uvredio sve žene, ali i osobe sa hendikepom.

Procenite i sami:

Fotka
Fotka foto: preentscreen instagram

Bonus video

ACO PEJOVIĆ U POSETI REDAKCIJI KURIRA: Volim Prijepolje, ali Beograd je moj grad! Sad bez ove DŽUNGLE NE MOGU! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Srbija danas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.