KIJA ZAVRŠILA SA MINISTARKAMA! Izašla iz grupe i nastupa SOLO, a zameniće je nekadašnja ZVEZDA GRANDA!
Izlazi iz grupe, Foto: Printscreen

kraj saradnje

KIJA ZAVRŠILA SA MINISTARKAMA! Izašla iz grupe i nastupa SOLO, a zameniće je nekadašnja ZVEZDA GRANDA!

Nova pevačica Ministarki je nekadašnja zvezda Granda koja se takmičila u sezoni davne 2005. godine

Objavljeno:

Otkad se otisnula u muzičke vode Kija Kockar nastupa sa Ministarkama, usled saradnje sa producentom Filipom Miletićem koji je pomenutu grupu i stvorio.

Kija i Ministarke imale su zajedničku letnju turneju koja se nastavila sve do kraja oktobra, a nastupi su bili više nego posećeni i uspešni.

Međutim, kako ekskluzivno saznajemo, Kija uskoro kreće isključivo solo da nastupa, dok Ministarke dobijaju novu pevačicu!

Kija i Ministarke
Kija i Ministarkefoto: Prinrscreen

- Možda će biti još nekoliko zajedničkih nastupa, ali mislim da je to završeno. Kristina počinje potpuno samostalno da nastupa, što je potpuno i očekivano. Ona nije imala svoj repertoar i nije bila iz tog posla, pa su nastupi sa Ministarkama bili odličan start i odlična škola. Međutim, sada već može samostalno da nastupa - kaže naš izvor.

S druge strane, Ministarke dobijaju novu pevačicu, a reč je o nekadašnjoj zvezdi Granda, iz takmičenja 2005. godine, Jovani Pajić!

Jovana sa mužem
Jovana sa mužemfoto: Facebook

- Jovana dugo nije aktivna, ne nastupa, poslednjih godina posvećena je mužu i ćerkama. Ali, vrlo je željna scene i pevanja, a ovo je idealna prilika za povratak - kaže izvor Telegrafa.

Ovim povodom pozvali smo i Jovanu koja nije želela ništa ni da potvrdi, ni da demantuje.

- Još uvek ne mogu da dajem izjave povodom toga, jer još uvek nije sve definitivno precizirano. U nekom skorijem periodu to bi trebalo da se potvrdi i, dok se to ne desi, ne mogu da kažem ni da jeste, ni da nije - rekla nam je Jovana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.