O OVOME SVI ĆUTE! Kada niko nije hteo da pomaže bolesnoj deci, Darko je pomagao! Uz ovu porodicu je već OSAM GODINA
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

nije samo bahati pevač

O OVOME SVI ĆUTE! Kada niko nije hteo da pomaže bolesnoj deci, Darko je pomagao! Uz ovu porodicu je već OSAM GODINA

Mnoge je razočarao, ali nije on baš toliko loš

Objavljeno: 14:58h

Saobraćajka u kojoj je teško povređen Darko Lazić već danima je glavna tema u medijima. Ne priča se samo o povredama koje je on zadobio u ovoj nesreći, već i o dinamičnom i čak bahatom životu koji je najtražniji pevač mlađe generacije vodio proteklih godina.

Brza vožnja, alkohol, narkotici, sve to je nešto što je izazivalo zaprepašćenje kod publike ovog pevača. Međutim, malo ko pominje i neka dobra dela koja je Darko radio, a portal espreso.co.rs se pozabavio tom stranom javnog života popularnog folkera.

Mračne teme su potpuno bacile senku na javni život ovog kontroverznog pevača, ali mi želimo da podsetimo na to da je Darko u proteklom periodu uradio neke stvari koje zaslužuju poštovanje i divljenje.

foto: Printscreen

Pre svega mislimo na humanitarne koncerte na kojima je Darko pevao. I ne samo što je pevao, već je često umeo da zavuče ruku u svoj džep i da izdvoji donacije za bolesnu decu.

– Malo sam i ljuta što je proteklih dana, nakon saobraćajne nesreće, Darko Lazić predstavljen samo kao neko ko je problematičan i bahat. Ali nije baš tako. Ne pominje se da je s druge strane jedna jako humana osoba. Organizovala sam više humanitarnih koncerata i iako je imao često pun kalendar kada su nastupi u pitanju, on je i na štetu svog zdravlja dolazio na te humanitarne koncerte i pevao. I ne samo što je pevao, već je i i ličnim donacijama pomagao decu kojoj je trebalo pomoć za lečenje. Darko je neko ko je zaslužio toliko da se pomenu i njegova dobra dela, a verujte mi, bilo ih je - rekla je za naš portal Hedija Mihaljević koja je organizovala više humanitarnih koncerata za bolesnu decu i Darko je neko ko joj je zbog svega toga ostao u lepom sećanju kao jedna humana osoba.

Hedija Mihaljević u sredini
Hedija Mihaljević u sredinifoto: Privatna arhiva

Uroš Karapandžić je dečak koji boluje od hidrocefalusa i cerebralne paralize. Majka ovog dečaka Jelena Karapandžić ne može da zaboravi koliko se Darko trudio da da svoj doprinos za lečenje Uroša.

Darko sa Urošem
Darko sa Urošemfoto: Privatna arhiva

– Darko je neko ko je uz nas već osam godina. Pomagao je ne samo nama već i mnogima. Kada niko nije hteo da pomogne, Darko je pomagao. I na početku karijere i kada je postao popularan, on je neko ko je uvek bio tu za našeg Uroša i neko je ko nikada nije znao reći "Ne!". Verujem da će Bog da sačuva Darka, a ljudima koji u ovom trenutku mrače, savetujem da to ostave za neka druga vremena. Sada je najvažnije da se Darko oporavi - rekla je Jelena Karapandžić za espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.