DARKO SE PROBUDIO IZ KOME! Prijatelj Darka Lazića OTKRIO kako se pevač sada OSEĆA!
Milian Vračević, Foto: Preentscren/RTV Pink

krenulo na bolje!

DARKO SE PROBUDIO IZ KOME! Prijatelj Darka Lazića OTKRIO kako se pevač sada OSEĆA!

Šanse za ozdravljenje njegovog prijatelja su povećane

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić je, prema rečima njegovog mlađeg brata, Dragana, danas probuđen iz veštačke kome u kojoj su ga lekari držali od 23. oktobra, kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Darko Lazić
Darko Lazić foto: Damir Dervišagić

Kako bismo se uverili da je ova informacija tačna, stupili smo u kontakt sa njegovim telohraniteljem i prijateljem Miljanom Vračevićem, koji je lepe vesti potvrdio za portal Pink.rs.

- Jeste, istina je da su ga probudili iz kome. Bili su mu roditelji tamo, kažu da je sve dobro - otkrio nam je Miljan i dodao:

- To je pomak, nije to sad ništa "vau", ali za njegovo stanje to je velika stvar.

On u razgovoru sa nama nije skrivao svoje zadovoljstvo zbog toga što su šanse za ozdravljenje njegovog prijatelja sada povećane.

- Svi su srećni, bila je i Andreana, majka, otac, devojka. Presrećni smo! Idemo dalje, verujemo u lekare, oni daju sve od sebe, ima maksimalnu negu, maksimalnu brigu, ozbiljan tim stručnjaka je pored njega, od direktora centra do načelnika odeljenja svi se trude da bude najbolje. On je mlad momak i zdrav, tako da se nadamo najboljem - zaključio je Miljan za portal Pink.rs.

Bonus video

MAJKA, OTAC I VERENICA SE NE ODVAJAJU OD DARKA LAZIĆA: U bolnicu stigla i kuma Andreana Čekić, svi čekaju dobre vesti! (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.